• PRO TV
  • Carina din serialul Îngerașii este de nerecunoscut. Jennifer Dumitrașcu are 21 de ani și face ravagii cu frumusețea ei

Carina din serialul Îngerașii este de nerecunoscut. Jennifer Dumitrașcu are 21 de ani și face ravagii cu frumusețea ei

Carina din serialul Îngerașii este de nerecunoscut. Jennifer Dumitrașcu are 21 de ani și face ravagii cu frumusețea ei

Vă mai aduceți aminte de Carina, fetița cu părul blond și ochi albaștri din serialul „Îngerașii”, de la Acasă TV? Acum, tânăra are 21 de ani și este de o frumusețe răpitoare.

Jennifer Dumitrașcu este cea care a dat viață personajului Carina din serialul fenomen „Îngerașii”, de la Acasă TV, pe vremea când avea doar 5 ani, iar colegii ei de breaslă de la acea vreme erau Adela Popescu și Ioan Isaiu.

În prezent, Jennifer este de nerecunoscut, are 21 de ani și face ravagii cu frumusețea ei răpitoare. Pe plan artistic, aceasta este angajată la un teatru care îi permite să-și continue visul de a fi actriță, dar cochetează și cu muzica. (VEZI POZE CU JENNIFER ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

„Toată lumea mă asociază cu Carina. Eram foarte mică”, a spus aceasta.

Jennifer a cunoscut succesul odată cu rolul său din serialul „Îngerașii”. Aceasta a mai jucat în producții precum „Aniela”, „Pariu cu viața” , „O nouă viață”.

„Eu așa am învățat să citesc. Eu nu am făcut grădiniță în perioada aia. A fost o copilărie atipică pentru mine. Ei îmi citeau scenariile și m-am trezit la un moment dat că știu să citesc”, a mărturisit tânăra, potrivit unica.ro.

Tânăra cochetează și cu muzica, în urmă cu doi ani a lasat și prima ei piesă, „Numai tu”, care a avut mare succes.

Foto: Instagram Jennifer Dumitrașcu

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni