• PRO TV
  • Gina Chirilă, sinceră în ceea ce privește defectele din relația cu Bogdan Vlădău: „Sunt destul de posesivă”

Gina Chirilă, sinceră în ceea ce privește defectele din relația cu Bogdan Vlădău: „Sunt destul de posesivă”

Gina Chirilă, sinceră în ceea ce privește defectele din relația cu Bogdan Vlădău: „Sunt destul de posesivă”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează un cuplu de aproximativ 11 ani, în ciuda momentelor mai tensionate de care au avut parte la început de drum. În prezent, cei doi au o fetiță, pe nume Katia, care reprezintă centrul universului lor.

Bogdan Vlădău este mai mare decât Gina Chirilă cu 15 ani, dar acest lucru se pare că reprezintă un avantaj în povestea lor de iubire. Deși sunt firi discrete, care preferă să își țină viața personală departe de ochii celor curioși, Gina și Bogdan Vlădău au mai vorbit, de-a lungul timpului, despre relația lor.

De curând, modelul a făcut câteva mărturisiri sincere despre cum este ea în rolul de iubită, recunoscând că are un defect cu care și alte femei au de-a face. Cu toate acestea, față de cum se comporta în urmă cu mai mulți ani, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar posesivitatea acesteia încă își face simțită prezența.

„Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect”, a povestit Gina Chirilă, pentru Playtech.

Ceea ce a schimbat și mai mult relația dintre ea și Bogdan Vlădău a fost chiar fiica lor. Micuța Katia i-a „sudat mai mult” pe cei doi și i-a făcut să devină mai răbdători, dar și mai responsabili. Modelul se bucură de ajutor în ceea ce privește creșterea Katiei chiar din partea mamei sale, atât pentru a se putea dedica muncii, cât și pentru a mai avea timp doar cu partenerul ei.

În ciuda faptului că a devenit mamă și că fiica ei este cea mai importantă persoană din viața sa, nu a putut renunța la cariera ei. Prin urmare, cere ajutor atunci când chiar are nevoie, pentru a putea să le facă pe toate ca la carte. 

„Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o data la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi”, a mai spus Gina Chirilă.

Sursa foto: Instagram I ginachirila, bogdanvladau

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni