• PRO TV
  • VIDEO Bia Khalifa, așa cum nu ai mai văzut-o! Blondina s-a filmat făcând mișcări lascive, în pat

VIDEO Bia Khalifa, așa cum nu ai mai văzut-o! Blondina s-a filmat făcând mișcări lascive, în pat

VIDEO Bia Khalifa, așa cum nu ai mai văzut-o! Blondina s-a filmat făcând mișcări lascive, în pat

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, aceasta fiind în atenția oamenilor datorită aparițiilor incendiare pe care le are cu fiecare ocazie. Recent, ea s-a filmat într-o ținută extrem de sexy și a atras toate privirile!

Bia Khalifa este deja cunoscută pentru aparițiile sale cu care și-a obișnuit fanii. Diva activează în domeniul creatorilor de conținut pentru adulți încă de la începuturile acestui trend în România. Mai mult decât atât, ea a fost prima femeie de la noi din țară care și-a făcut cont pe OnlyFans. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CE IMAGINI POSTEAZĂ PE ONLYFANS)

Pentru a rămâne în atenția publicului și pentru a câștiga și mai mulți urmăritori care plătesc sume uriașe pentru a o vedea dezbrăcată, Bia Khalifa se afișează extrem de sexy pe rețelele de socializare. Zilele trecute, pe contul de Instagram pe care îl administrează alături de sora ei, vedeta s-a filmat într-un body minuscul, făcând mișcări lascive în pat.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanna raluca niculai niculai (@sisterskhalifa)


Videoclipul a strâns într-un timp scurt peste 5.000 de aprecieri, iar fanii au lăsat și comentarii, împărțindu-se în două tabere: cei care o complimentează pentru modul în care arată și cei care o critică pentru apariția „vulgară”. 

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, SistersKhalifa/Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni