• PRO TV
  • Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, vrea să obțină custodie fizică unică a băiatului lor de 3 luni

Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, vrea să obțină custodie fizică unică a băiatului lor de 3 luni

Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, vrea să obțină custodie fizică unică a băiatului lor de 3 luni

Noor Alfallah (29 de ani) îi dă o lovitură grea lui Al Pacino (83 de ani), cu care are un copil în vârstă de 3 luni. Tânăra producătoare de film a depus o cerere pentru a obține custodia fizică unică a băiatului lor.

Iubita lui Al Pacino a născut în urmă cu trei luni primul ei copil, al patrulea al actorului Al Pacino. Vestea a uimit pe toată lumea, inclusiv pe Al Pacino care a cerut test de paternitate când ea i-a spus că va aduce pe lume un băiat.

Acum, Noor Alfallah vrea ca fiul lor de 3 luni să locuiască exclusiv cu ea și să-i ofere tatălui un „program rezonabil de vizitare”, se arată în documentele depuse în instanță, citate de Page Six

Cu toate acestea, Noor Alfallah nu intenționează să-l îndepărteze de tot pe Al Pacino din viața celui mic, ci e de acord să se consulte cu legendarul actor în ceea ce privește deciziile importante de luat în favoarea micuțului.

Tînăra de 29 de ani a depus la dosar și o copie a unui document care atestă faptul că Roman Alfallah Pacino este fiul legitim al actorului.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)



Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Deși ea a deschis acțiunea în instanță, Noor Alfallah a solicitat ca Al Pacino să plătească tot ce ține de rezolvarea acestui caz.


Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni