• PRO TV
  • Horia Brenciu s-a fotografiat alături de actorul Tom Ellis: „N-am făcut niciun pact”

Horia Brenciu s-a fotografiat alături de actorul Tom Ellis: „N-am făcut niciun pact”

Horia Brenciu s-a fotografiat alături de actorul Tom Ellis: „N-am făcut niciun pact”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat de-a lungul anilor atât datorită talentului său vocal, cât și grație carismei de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. 

Horia Brenciu revine la PRO TV și pe VOYO vineri, 8 septembrie 2023, la „Vocea României”. Antrenorul care face echipă cu Theo Rose este pregătit să găsească și să cultive cele mai mari talente ale țării și, de ce nu, să câștige concursul. Totuși, până la Finală este drum lung, iar călătoria abia începe! 

Recent, Horia Brenciu a fost plecat în America, acolo unde s-a întâlnit cu nume mari ale cinematografiei mondiale. Printre cei mai cunoscuți oameni cu care a dat mâna se numără și Tom Ellis, actorul care îl interpretează pe „Lucifer” în celebrul serial eponim. Antrenorul de la „Vocea României” a rămas impresionat de interacțiunea cu starul de la Hollywood și s-a fotografiat alături de el, urmând să posteze imaginile pe Instagram. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Alături de fotografii, Horia Brenciu a scris și un mesaj:

„Da, el e… “Lucifer”, adică actorul Tom Ellis! N-am făcut niciun pact… Doar mi-a spus că pe scenă am ceva draci in mine. Ce sa mai zic?! Doamne-ajută!”, a scris artistul.

Vocea României revine pe micile ecrane vineri, 8 septembrie 2023, cu o serie de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori!

Sursă foto: Horia Brenciu/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni