• PRO TV
  • Elena Chiriac, poze în costum de baie pe Coasta de Azur: "Eu, mai fericită"

Elena Chiriac, poze în costum de baie pe Coasta de Azur: "Eu, mai fericită"

Elena Chiriac, poze în costum de baie pe Coasta de Azur: "Eu, mai fericită"

Pe Instagram, Elena  are o comunitate de aproape 120 de mii de urmăritori, iar aceștia sunt ținuți la curent cu tot ce face tânăra de 21 de ani. 

De curând, Elena a postat imagini de pe Coasta de Azur, mai precis din Cap D'ail, Cote D'Azur, o regiune superbă și extrem re luxoasă din Alpii Maritimi, aflată în apropierea Principatului Monaco, la fel de cunoscut pentru luxul oferit. 

Chiar dacă e într-un loc de vis, Elena afișează, mai în glumă, mai în serios, o mină puțin plictisită și supărată și scrie alături de fotografia postată un mesaj ironic: "Eu, mai fericită." Este vorba evident de o notă comică, iar comenatriile sunt toate laudative: "Pe cât ești de supărată, pe atât ești și frumoasă. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Chiriac (@elennaq)


Vezi Galeria Foto
 
În alte postări care au făcut furori, Elena apare în costum de baie tot în vacanța pe Costa de Azur, care se pare că e destinația preferată în acest an. Pe lângă Cap D'Ail, tânăra a ales să viziteze o stațiune spectaculoasă din Franța, Cassis, o comună situată la est de Marsilia, de pe Riviera Franceză. 
 

Vezi Galeria Foto
 
În 2022, Elena a participat la Survivor și a făcut parte din echipa Faimoșilor. A ajuns până în finala competiției, unde s-a întrecut cu Alex Delea. Înainte de asta, a fost finalista show-ului Ferma Vedetelor 2020, dupa ce a concurat împotriva actorului Augustin Viziru.

Sursă foto: Instagram/ Elena Chiriac

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni