• PRO TV
  • Nikita, scandal cu bătaie într-un club din Centrul Vechi al Capitalei VIDEO

Nikita, scandal cu bătaie într-un club din Centrul Vechi al Capitalei VIDEO

Nikita, scandal cu bătaie într-un club din Centrul Vechi al Capitalei VIDEO

Mihaela Ispas, cunoscută sub numele de Nikita, se află din nou în centrul atenției! După episodul cu Michele Morrone, blonda lovește din nou, de data aceasta la propriu. Iată cum a fost surprinsă într-un club din centrul vechi al Capitalei.

Nikita s-a întors din Spania în urmă cu ceva timp, iar de atunci nu a stat deloc degeaba. Și-a dezvăluit, cu lux de amănunte, presupusa idilă pe care o are cu Michele Morrone, actorul din filmul „365 de zile”, poveste care a fost intens mediatizată, iar acum a dat din nou lovitura. Declarațiile sale au adus-o din nou în centrul atenției, dar nu s-a mulțumit cu atât, așa că a făcut „show” și în centrul vechi al Capitalei.

Așa cum ne-a obișnuit încă de la începuturile sale, Nikita, cunoscută și sub numele de „bătăușa de la Romană”, s-a aflat în centrul unui scandal cu unul dintre clienții unui club din București, iar scena a fost filmată și distribuită pe rețelele de socializare. Potrivit declarațiilor oferite jurnaliștilor de la spynews.ro, aceasta a fost abordată de un fan înfocat, care devenise agresiv în momentul în care vedeta l-a refuzat. 

„Unul nu mă lăsa în pace, mă agresa, mă obliga să merg cu el să fac video pentru Tik Tok. L-au luat bodyguarzii mei în primire căci începuse să mă înjure, deși l-am evitat. Eu nu l-am scuipat, el m-a scuipat, eu l-am înjurat că nu mă lăsa în pace (...)

Pe băiatul care m-a agresat l-au bătut bodyguazii mei și l-a luat poliția. Era beat, m-a și amenințat că am refuzat să fac Tik Tok cu el”
, a spus ea pentru sursa amintită.

Clipul cu momentul a devenit viral, iar internauții, deloc surprinși de gestul Nikitei, au comentat în fel și chip la momentul respectiv: „Este o finuță...o doamnă stilată... emană feminitate pură”, „S-au intors valorile acasă”, „Ce-i drept este educatã și cu bun simț, mai rar așa caracter...”, „Îl apăra pe “mișel” de fanele din România”, au fost doar câteva mesaje publicate de internauți.

@detoatepentrutoti29 #nikita #fyp #fypシ #tiktok #batai #centruvechi ♬ original sound - Detoate

Nikita susține că Michele Morrone a refuzat-o pe Mădălina Ghenea în favoarea sa

În cadrul unui interviu pentru cancan.ro, Mihaela Ispas a spus că celebrul actor îi dă mesaje în fiecare zi, se preocupă de starea fiicelor sale și că este cât se poate de atent cu ea. O afirmație susținută de Nikita a devenit, însă, virală pe rețelele de socializare - râvnitul Michele Morrone ar fi refuzat-o până și pe Mădălina Ghenea în favoarea sa.

Se pare că modelul internațional nu ar avea nici măcar numărul de telefon al actorului, așa cum Nikita îl are salvat în contacte de atâta timp.

„Mi-am construit totul singurică, inclusiv relația cu Michele Morrone, care normal este secret. Nu mă interesează că a avut-o pe Ramona Olaru. A spus că e un nimeni Ramona Olaru pentru el.

Sau următoarea, cum o cheamă, Ghenea, Mădălina Ghenea. A zis că nu îl interesează. Pentru el a fost un nimic și drept dovadă vreau să îi demonstrez Mădălinei Ghenea că eu cu adevărat vorbesc cu el. Dacă vrea să îl întrebe. Dar nu cred că ajunge la el, nu cred că are numerelele lui de telefon sau adresa lui de acasă sau relația personală pe care o am eu cu el sau sentimentală”, a declarat Nikita pentru cancan.ro.

Foto: Facebook, profimedia, Captura TikTok

Vezi și: Adrian Minune, alături de familia lui, cântă LIVE în platoul La Măruță


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni