• PRO TV
  • Cum arăta Cristina Ich în prima zi de școală.Vedeta a postat o fotografie de pe vremea când era elevă 

Cum arăta Cristina Ich în prima zi de școală.Vedeta a postat o fotografie de pe vremea când era elevă 

Cum arăta Cristina Ich în prima zi de școală.Vedeta a postat o fotografie de pe vremea când era elevă 

Astăzi, 11 septembrie 2023, a început noul an școlar, moment în care vedetele noastre, cuprinse de melancolie, au început să scoată de la „naftalină” poze din prima zi de școală. Cristina Ich a postat și ea o fotografie de pe vremea când era elevă.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. Vedeta este urmărită, pe Instagram, de aproximativ 900 de mii de oameni, care îi apreciază munca. 

Tânăra este de o frumusețe incomensurabilă, nu de puține ori a fost comparată cu Angelina Jolie, asemănarea dintre cele două este incredibilă.

Noul an școlar a început, iar vedetele noastre, cuprinse de melancolie, au scos de la „naftalina” pozele din prima zi de școală. Cristina Ich nu a putut rata acest moment și a postat o fotografie de pe vremea când era în gimnaziu. 

Trăsăurile extrem de frumoase pe care vedeta le etalează zi de zi se pot observa și în imaginea pe care a postat-o de pe vremea când era elevă, semn că nu a trecut pragul medicului estetician pentru îmbunătățiri la nivelul feței.

Cristina Ich, extrem de gingașă și timidă, s-a pozat în prima zi de școală cu stiloul în mână și cu caietul în față. Îmbrăcată cu o bluză roșie, care îi pune în evidență trăsăturile blânde ale feței, vedeta era extrem de bucuroasă, semn că  a început școala.

Influencerița a postat și un mesaj emoționant:„Îmi e dor de tine, mini Ich”, semn că este copleșită de emoții și își aduce aminte cu drag de cele mai frumoase momente din copilărie. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni