• PRO TV
  • Dana Criminala, primele declarații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia:Cu ochiul drept nu prea mai vede

Dana Criminala, primele declarații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia:Cu ochiul drept nu prea mai vede

Dana Criminala, primele declarații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia:Cu ochiul drept nu prea mai vede

Dana Criminala a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soțului ei, la scurt timp după ce s-a pozat de pe patul de spital.

Leo de la Strehaia a fost elibertat recent din închisoare, după ce a exacutat o pedeaspă de doi ani.
Acum, soția lui, Dana Criminala, a făcut primele declarații despre eliberarea afaceristului, precizând că a stat cu sufletul la gură pentru că nu știa dacă va ieși 100% de la pușcărie.
"Știam așa data când ar fi trebuit să iasă, dar nu era cu siguranță 100% că va fi așa pentru că se putea face recurs. Deci de la penitenciar se trimite hotărârea de eliberare, trecuse de faza aceasta și apoi urma să decidă Tribunalul, unde se aștepta să vedem dacă primește răspunsul favorabil. I s-a dat și de la Tribunal, dar se putea face recurs. Știam așa data, dar se putea face recurs și am stat așa ca pe ace pentru că nu știam dacă se va face recurs sau nu. Dacă se făcea recurs, se mai amâna cam în jur de o lună și apoi ajungea din nou la Tribunal, dar totul a fost ok și a dat Dumnezeu și a fost eliberat, a ieșit cu bine(...) Toată lumea s-a bucurat, vă dați seama că abia așteptam și a fost așa o presiune foarte mare pentru că nu știam ce se va întâmpla, nu știam dacă îi vor da drumul sau nu. Toți am stat ca pe jar din cauza acelui recurs, dar când am văzut că totul este ok vă dați seama că a fost așa o bucurie generală", a mărturisit Dana, pentru WOWbiz.ro.

Dana Criminala a făcut dezvăluiri și despre starea de sănătate a soțului ei, mai ales după ce s-a pozat de pe patul de spital, în urmă cu câteva zile. Aceasta a dezvăluit că diabetul i-a afectat vederea, iar Leo nu prea mai vede cu ochiul drept.
"La spital a mers pentru că trebuia să facă niște investigații. Făcusem programarea cu mult timp în urmă, cam de o lună o aveam așa făcută pentru că nu se poate face așa imediat, este foarte aglomerat și a trebuit să o facem de când era încă în penitenciar. A făcut toate investigațiile, mai sunt unele probleme cu ochiul pentru că diabetul i-a afectat vedere și cu ochiul drept nu prea mai vede. Are momente când i se pune așa ca o pânză de păianjen pe ochi și nu prea mai vede, sunt momente scurte, apare această senzație și trece. Ni s-a spus că este de la diabet, iar la spital s-a constatat că i s-a spart un vas de sânge în spatele retineri și va fi operat, dar este destul de dificil pentru că trebuie anestezie și el nu are voie din cauza operației pe creier pe care a făcut-o", a mai precizat Dana, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni