• PRO TV
  • Viviana Sposub, după ce s-a spus că are o relație cu fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk: „Misoginism”

Viviana Sposub, după ce s-a spus că are o relație cu fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk: „Misoginism”

Viviana Sposub, după ce s-a spus că are o relație cu fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk: „Misoginism”

Nu a durat mult de când Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea, că numele acesteia a fost pus lângă cel al mai multor bărbați faimoși din România și nu numai. Unul dintre ei este chiar Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, despre care s-a spus că ar fi iubitul ei.

Deși nu a confirmat nimic din ceea ce s-ar mai fi întâmplat recent în viața ei din punct de vedere amoros, Viviana Sposub este subiect de discuție în acest sens. În urmă cu puțin timp, s-a spus că ar avea o relație cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, iar fosta prezentatoare, sătulă de zvonurile care tot apar, a reacționat.

Viviana Sposub a negat vehement faptul că ar avea o relație cu Tuncay Ozturk, dar și cu oricare alt bărbat cu care a fost combinată. Mai mult decât atât, a transmis că este foarte deranjată de lucrurile care se inventează la adresa ei, extrem de des în ultima perioadă.

De asemenea, Viviana a mărturisit că singura legătură pe care o are cu Tuncay este de medic-pacient, deoarece merge la clinica lui, pentru a-și rezolva problemele pe care le are la genunchi.

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!'”, a spus aceasta, conform Playtech.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit în această vară, la scurt timp după ce s-au întors din America. Potrivit unor declarații făcute de apropiați pentru Cancan, Viviana își dorea să rămână în America, pentru a-și face o carieră în televiziune, în timp ce George Burcea a vrut să se întoarcă la fetele sale, în România. 


Sursa foto: Instagram I viviana.sposub

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni