• PRO TV
  • Andreea Marin, în sandale cu toc înalt și blugi rupți. Unii admiratori au luat-o la rost: „Sincer, la tine nu mă așteptam”

Andreea Marin, în sandale cu toc înalt și blugi rupți. Unii admiratori au luat-o la rost: „Sincer, la tine nu mă așteptam”

Andreea Marin, în sandale cu toc înalt și blugi rupți. Unii admiratori au luat-o la rost: „Sincer, la tine nu mă așteptam”

Andreea Marin se numără printre cele mai elegante prezențe feminine din showbizul românesc. Recent, ea a atras toate privirile la lansarea ediției de toamnă 2023 a revistei „A List Magazine”. Vedeta s-a remarcat cu o ținută modernă. Ea a purtat un tricou alb, blugi rupți și sandale cu toc înalt.

În calitate de femeie de afaceri, Andreea Marin este văzută adesea la evenimente în costume elegante și rochii lungi. De această dată, fiind vorba de un eveniment monden, unde au fost prezenți mai mulți prieteni și colegi din presă, vedeta și-a ales o ținută casual. Admiratorii care îi urmăresc postările pe Instagram au complimentat-o imediat:

Stilul rebel vă stă foarte bine!”, „Nice outfit”, Cu blugii aceștia îți stă bestial.., „Ce frumoasă!”, „Foarte sexi ești”



Printre aceștia s-au aflat și unii mai cârcotași, care nu s-au așteptat să o vadă pe fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” într-o ținută pe care o preferă mulți adolescenți și tineri: 

„Ce faci frumoaso ai trecut și tu la pantaloni rupți ? Oribilă modă luată de la oamenii străzii.Sincer la tine nu mă așteptam”, i-a scris cineva. 

Puțini știu că o condiție a petrecerii de lansare a revistei a fost ca ținuta invitaților să conțină un mesaj, iar Andreea Marin a ales să poarte un tricou pe care scria: „Nu există Nu Se Poate”. „Atunci când depinde de noi și de determinarea noastră, nu există nu se poate. Acesta este mesajul meu”, a declarat ea pentru PRO TV.


La eveniment s-a aflat și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. . 



Andreea Marin se numără printre vedetele care vor participa în show-ul „Săriți de pe fix!”. Emisiunea de divertisment are premiera astăzi, 14 septembrie la PRO TV și VOYO. De la ora 21:30, 9 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii. 


Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin


Vezi imagini de la evenimentul „A List Magazine”  în materialul video de mai jos: 






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni