• PRO TV
  • Ella Tina, curtată de Jador, după ce artistul s-a despărțit de Alexandra Dobia: „Mă caută...mă sună”

Ella Tina, curtată de Jador, după ce artistul s-a despărțit de Alexandra Dobia: „Mă caută...mă sună”

Ella Tina, curtată de Jador, după ce artistul s-a despărțit de Alexandra Dobia: „Mă caută...mă sună”

Ella Tina a dezvăluit în ce relație se află cu Jador, după ce acesta s-a despărțit de Alexandra Dobia.

Ella Tina și Jador au format un cuplu o bună perioadă de timp. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui show matrimonial și s-au îndrăgostit, însă lucrurile nu au mers prea bine între ei și au decis să meargă pe drumuri separate.

Ei bine, acum, Ella a vorbit deschis despre artist și a precizat că îi este alături, îl susține și nu regretă că l-a cunoscut.

„Îi place celebritatea, dar eu îl susțin, este jobul lui. Face bine ceea ce face, pe partea asta profesională sunt foarte mândră de el. Adică eu nu regret nicio secundă că l-am cunoscut și că am avut o cunoaștere cu el. Sunt foarte mândră de el. El mai trebuie să lucreze la caracterul ăla, trebuie să știe că au trecut anii, ne-am schimbat cu toții, am trecut prin probleme.Unii suntem mai norocoși, alții mai puțin norocoși și să nu stagnăm, să realizăm că trebuie să ne maturizăm”, a spus Ella Tina, potrivit VIVA!.

Este bine cunoscut faptul că Jador și Alexandra Dobia s-au despărțit recent. Se pare că artistul nu pierde timpul, deși spunea despre blondină că este cea mai potrivită femeie pentru el, ei bine, acesta tânjește după fosta. 

Ella Tina a mai dezvăluit că Jador o caută, în scrie aproape zilnic și se interesează de starea ei. Bruneta a recunoscut că nu mai are sentimente pentru el acum, deși l-a iubit foarte mult.

„Da, m-a căutat, îmi scrie o dată la două-trei zile îmi scrie, mă sună, mă întreabă ce fac, dar, până în momentul de față, cel puțin, i-am spus că nu mai am sentimente de iubire pentru el și nu vreau să-l mint sau să profit de el din diverse motive, cum s-a interpretat mulți ani la rând.Când am spus că îl iubesc, l-am iubit la momentul respectiv, foarte mult și am suferit foarte mult, că dacă eu nu-l iubeam la momentul respectiv, nu sufeream și nu treceam prin atâtea lucruri prin câte am trecut. Acum, dacă m-aș mai duce și aș experimenta acea poveste aș face total diferi cu el, dar nu regret că l-am cunoscut pe el la momentul respectiv, dar aș fi total diferită. Eu gândesc altfel. Când o femeie iubește, iubește mai profund, când e mai în interiorul relației așa cu sufletul, nu e mai superficial, femeia nu vede, este oarbă, chiar este oarbă femeia când iubește cu adevărat”,  a mai spus Ella.

Sursă foto: Instagram/ Ella Tina/ Jador

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni