• PRO TV
  • Corpuri extraterestre, vechi de 1.000 de ani, cu trei degete și embrioni în interior, găsite în Peru: ADN necunoscut

Corpuri extraterestre, vechi de 1.000 de ani, cu trei degete și embrioni în interior, găsite în Peru: ADN necunoscut

Corpuri extraterestre, vechi de 1.000 de ani, cu trei degete și embrioni în interior, găsite în Peru: ADN necunoscut

O descoperiră șocantă a fost făcută, recent, în Peru. Au fost găsite corpuri „extraterestre”, vechi de 1.000 de ani, cu ovule înăuntru. Un expert în OZN-uri le-a prezentat ca fiind „non oameni”, arătând mâinile cu trei degete pe care le aveau. 

După ce Pentagonul a recunoscut existența extratereștrilor, o descoperire șocantă a fost făcută în Peru. Corpuri care aparțin unor „non oameni” și care au un „ADN necunoscut” sunt subiect de discuție printre cei care cred în viața extraterestră.

Conform Daily Mail, corpurile „extraterestre” ar fi fost recuperate din Cusco, iar dezvăluirea lor a fost făcută sub observația lui Jaime Maussan, una dintre persoanele care, în ultimii zeci de ani, a condus investigații asupra fenomenelor extrapământene.

Potrivit relatărilor, 30% din compoziția genetică a acestora nu este cunoscută și, mai mult decât atât, nu au făcut parte din „evoluția noastră terestră”, trăsăturile lor fiind diferite față de cele ale oamenilor: mâini cu trei degete, fără dinți și cu vedere stereoscopică.

„Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră [...] Acestea nu sunt ființe care au fost găsite după ce un OZN a căzut. Au fost găsite în minele de diatomee [alge] și au fost, ulterior, fosilizate. Nu suntem singuri în acest univers vast. Ar trebui să îmbrățișăm această realitate”, a precizat Jaime Maussan. 

De asemenea, experții din Congres au declarat că toate corpurile au, în compoziție, implanturi de metale, precum osmiu (unul dintre cele mai rare elemente din scoarța terestrp și cel mai rar metal prețios) și cadmiu.

Recent, corpurile au fost studiate la Universitatea Națională Autonomă din Mexic, iar directorul Departamentului de Astronomie Harvard a cerut guvernului din Mexin să permită, în continuare, cercetarea acestor specimene.

În anul 2015, Jaime Maussan a dezvăluit existența unui alt corp mumificat, despre care a spus că aparține unei ființe extraterestre. Acesta a fost găsit lângă Liniile Nazca, geoglifele din Peru, având o lungime cuprinsă între 50 și 1.200 de metri.

 

Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni