• PRO TV
  • Ce înseamnă codul pe care dealerul lui Vlad Pascu îl avea scris pe unghii și îl arăta ostentativ la cameră

Ce înseamnă codul pe care dealerul lui Vlad Pascu îl avea scris pe unghii și îl arăta ostentativ la cameră

Ce înseamnă codul pe care dealerul lui Vlad Pascu îl avea scris pe unghii și îl arăta ostentativ la cameră

Un criminolog a analizat cu atenție comportamentul lui Tudor Duma și a lui Vlad Pascu. Concluziile sunt halucinante!

Tudor Duma, zis și „Maru”, tânărul de 19 ani care este acum cerceta pentru intrarea prin efracție în farmacia Spitalului Floreasca, de unde a furat ser fiziologic și a vandalizat locul, nu este străin de problemele cu legea, fiind cunoscut pentru teribilismul și problemele pe care le crea constant, inclusiv în ceea ce privește consumul de droguri și alcool.

Ei bine, până la vârsta de 20 de ani, pe numele lui sunt deschise nici mai mult, nici mai puțin de 6 dosare penale, ulterior aflându-se că ar fi dealerul lui Vlad Pascu, cel care a lovit mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, care, la rândul lui, în momentul producerii tragediei, se afla sub influența substanțelor interzise. 

În timpul în care se afla la Floreasca, pentru a fura medicamente, Tudor Duma s-a filmat și a postat totul pe rețelele de socializare.

În imagini se poate observa că are unghiile desenate, iar pe fiecare are scris câte un număr, care alăturate formau codul 1312, care ar corespunde, de fapt, literelor ACAB, prescurtare a unei expresii care ar însemna „Toți polițiștii sunt niște nenorociți”, conform unui site de știri.

Un criminolog a analizat comportamentul lui Vlad Pascu și a lui Tudor Duma și a ajuns la concluzia că acest comportament este întâlnit tot mai des la tinerii din ziua de azi.

Aceștia sunt scăpați de sub autoritatea părintească și nu mai reușesc să se controleze. Din cauza consumului de substanțe interzise ajung în situația în care să piardă contactul cu realitatea.

„Avem de-a face cu un teribilism, cumva exacerbat de consumul de droguri. Copiii ăștia nu mai gândesc normal.

Au creierul aproape prăjit. Ei au nevoie în permanență de ceva: trebuie să epateze, trebuie să impresioneze membrii grupului din care fac parte, și fiecare vrea să vină cu ceva nou. (...) Toate acestea sunt rezultatul unei lipse de educație, de supraveghere, de a înțelege ce înseamnă drogurile în realitate, pentru că puțini sunt cei care reușesc să scape de această nenorocire”, a declarat criminologul pentru același site de știri.

Sursă foto: Capturi stirileprotv/ youtube/  Facebook/ Marian Godină/ Știrile PRO TV/ INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA/ capturi TIKTOK

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni