• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”:"Este deja fostul meu iubit..."

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”:"Este deja fostul meu iubit..."

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”:"Este deja fostul meu iubit..."

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. Diva a confirmat despărțirea!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai râvnite femei din România. Blondina este bine cunoscută pentru relațiile controversate cu bărbații din viața ei.

Relația cu Gabi Bădălău a fost una cât se poate de discretă, vedeta a fost foarte rezervată în declarații în toată această perioadă, atunci când a venit vorba despre relația cu milionarul.

Ei bine, se pare că poveste de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, blondina a fost cea care a confirmat despărțirea, precizând că Bădălău este deja fostul ei iubit, fără să ofere prea multe detalii despre motivul care a dus la ruptura dintre ei.

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit puterea.ro.

În urmă cu câteva zile, Bianca vorbea despre căsătorie, iar acum a anunțat separarea de milionar:

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Playtech.

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online, acolo unde postează foarte des și le arată urmăritorilor tot ce face. Vedeta este urmărită de un număr foarte mare de oameni în online.

Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

VEȘI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni