• PRO TV
  • (P) Apa de izvor îmbuteliată SuporteRO, premiată în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor

(P) Apa de izvor îmbuteliată SuporteRO, premiată în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor

(P) <span style="white-space-collapse: preserve;">Apa de izvor îmbuteliată SuporteRO, </span><span style="white-space-collapse: preserve;">premiată în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor </span>

Întotdeauna, dar mai ales în zilele caniculare de vară, apa trebuie să fie printre cele mai bune prietene ale fiecăruia dintre noi. În funcție de preferințe, dar și de necesitățile fiziologice, ne hidratăm zi de zi cu apă – plată sau carbogazificată. Indiferent ce alegem, important este să ne asigurăm că o consumăm în cantitatea de care are nevoie corpul nostru.

 

Apa de izvor îmbuteliată SuporteRO – premiată în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor 2023

SuporteRO este una dintre cele mai apreciate game de produse marcă proprie de la PENNY, dezvoltată și lansată în 2021 de PENNY în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Este un proiect unic în România, dar și la nivel european, fiind singura marcă proprie din Europa realizată împreună cu o federație națională de fotbal.

PENNY dedică marca SuporteRO susținătorilor fotbalului, oferindu-le produse care aduc împreună, în jurul meciurilor de fotbal, suporterii de toate vârstele. Alături de accesorii pentru suporteri, snacks dulci și sărate, bere, ape cu vitamine sau băuturi izotonice, printre multe alte produse, SuporteRO propune suporterilor și apa de izvor plată sau carbogazificată, premiată în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor în categoria „Ape de izvor”.

La PENNY, suntem întotdeauna atenți la ce-și doresc românii și dezvoltăm în permanență gamele de marci proprii. Astfel, consumatorii găsesc în magazinele noastre o varietate de produse, multe dintre ele vedete în coșurile de cumpărături ale clienților.  

Fiind marca privată dedicată fanilor fotbalului și sportului, în general, SuporteRO se asigură că oferă fanilor produse care să îi umple de energie. Iar apa este produsul care nu lipsește din rucsacul nici unui pasionat de sport, mai ales în zilele călduroase de vară.

Apa de izvor SuporteRO, plată sau carbogazificată, este disponibilă în varianta la 2L, precum și în varianta la 5L pentru apa plată, în toate magazinele PENNY din țară.

Competiția “Votat Produsul Anului®” se află la a 14-a ediție în România, iar câștigătorii au fost desemnați în urma unui studiu de piaţă realizat online de Exact Business Solutions, pe un eșantion total de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, dintre care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Detalii pe www.vpamarcaproprie.ro


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni