• PRO TV
  • Smiley, copleșit de momentele cu fata lui: „M-a trecut la următorul nivel de iubire”. Artistul, în culmea fericirii

Smiley, copleșit de momentele cu fata lui: „M-a trecut la următorul nivel de iubire”. Artistul, în culmea fericirii

Smiley, copleșit de momentele cu fata lui: „M-a trecut la următorul nivel de iubire”. Artistul, în culmea fericirii

De doi ani și jumătate, Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă, cea mai intensă, dar și cea mai dificilă perioadă din viața lor. Micuța Josephine le-a schimbat viața complet celor doi soți și, constant, trebuie să ia cele mai bune decizii pentru ea, ceea ce implică multă implicare și multă maturitate.

Încă de când a venit pe lume, deși toată lumea își dorea să vadă cum arată fiica antrenorului de la „Vocea României”, el și Gina Pistol au decis să nu arate chipul fiicei lor, considerând că aceasta este cea mai bună variantă, neștiind cum ar urma să îi fie influențată viața de expunerea ei în mediul online.

De atunci și până în prezent, internauții au continuat să își exprime dorința de a o vedea, dar cei doi și-au susținut opinia, chiar dacă unele persoane chiar i-au pus la zid pentru acest lucru. Gina și Smiley consideră că Josephine este cea care trebuie să aleagă cât de mult vrea să fie expusă în mediul online, atunci când va fi mai mare.

Recent, în cadrul unui interviu pentru Unica, Smiley a vorbit despre decizia de o ține departe de ochii celor din mediul online, protejându-i, în acest fel, intimitatea, pentru a se bucura de o viață normală.

Nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi, în special, este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte. Suntem, deja, obișnuiți să facem astfel.

Este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege, la un moment dat, cât de «public» dorește să trăiască”, a explicat Smiley.

Mai mult decât atât, Smiley a recunoscut că venirea pe lume a lui Josephine l-a schimbat extrem de mult, devenind mai sensibil și descoperind o iubire pe care nu avea cum să o experimenteze altfel. 

„Josephine m-a trecut la următorul nivel de iubire, o iubire pe care nu am mai simțit-o până acum și cu siguranță, de când sunt tată, am devenit mai sensibil la tot ce este în jurul meu”, a mai dezvăluit artistul. 

 

Sursa foto: Instagram I smiley_omul, ginapistol

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni