• PRO TV
  • Jador a izbucnit în lacrimi pe internet! Ce urmează să se întâmple, la scurt timp după despărțirea Hoder

Jador a izbucnit în lacrimi pe internet! Ce urmează să se întâmple, la scurt timp după despărțirea Hoder

Jador a izbucnit în lacrimi pe internet! Ce urmează să se întâmple, la scurt timp după despărțirea Hoder

Printre lacrimi, Jador a dat o veste neașteptată, la scurt timp după despărțirea de Alexandra Dobia.

Jador și Alexandra Dobia au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să pună punct definitiv relației.

Chiar dacă Jador nu părea prea afectat de separarea de Hoder și părea că urmează o perioadă în care își va face de cap, ei bine, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa cum a lăsat artistul impresia pe rețelele de socializare. 

Se pare că cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanței care a intervenit în relația lor, artistul fiind angajat în multe proiecte, în timp ce Dobia își dorea să petreacă mai mult timp în doi. 

Acum, Jador, în lacrimi pe Instagram, a anunțat că va lansa o melodie în care își va plânge suferința și le promite fanilor că va fi cea mai bună piesă pe care a scos-o până acum. Cu lacrimi în ochi, Jador i-a transmis fostei sale iubite că încă o iubește și îi mulțumește pentru tot.

”Poate cineva nu știe cum se naște muzica, eu știu foarte bine pentru că vine din mine, pentru că așa m-am născut. Așa am făcut cea mai frumoasă muzică. Iertați-mă, dar… titlul următoarei mele melodii se va numi ”Suferință renegată”, pentru că, știți voi, uneori, viața te duce peste tot și e atât de frumos să simți ceea ce simt eu, încât nu pot să vă spun.

E genial! ”Suferință renegată” va fi cea mai tare piesă pe care am făcut-o vreodată, vă promit! Pur și simplu am fiecare vers în cap. Te iubesc, Hoder! Te iubesc, Hoder! Mulțumesc!”, a spus Jador, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram/ Jador

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni