• PRO TV
  • Gabi Bădălău a dezvăluit motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu:„A fost o lecție”

Gabi Bădălău a dezvăluit motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu:„A fost o lecție”

Gabi Bădălău a dezvăluit motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu:„A fost o lecție”

Gabi Bădălău a oferit primele declarații după separarea de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct poveștii lor de iubire, după 3 ani de relație.

Povestea lor s-a finalizat printr-o serie de declarații sincere. Afaceristul a dezvăluit că au fost trei ani frumoși, plini de adrenalină, cu momente bune și rele, cu gelozie și iubire. 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit de comun acord, după mai multe încercări de a regla neînțelegerile dintre ei, însă au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru un post TV.

Mai mult, acesta a ținut să-i mulțumească Biancăi pentru relația pe care au avut-o și a precizat că totul a fost o lecție pentru el.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a anunțat despărțirea de afacerist, însă fără să ofere detalii despre ruptura dintre ei.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni