• PRO TV
  • CSID avertizeaza: produsele de patiserie sunt  bombe calorice

CSID avertizeaza: produsele de patiserie sunt  bombe calorice

CSID avertizeaza: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">produsele de patiserie sunt  bombe calorice</span>

Sambata, 21 mai de la ora 10.00, emisiunea Ce se intampla, doctore? si-a pus in actiune cele mai ascutite simturi, va lua drumul celor mai apetisante mirosuri si a ajuns in preajma patiseriilor cu vitrine aburinde din care razbat mirosuri irezistibile.

Intr-atat de irezistibile incit cei mai multi romani ajung sa se infrupte foarte des din foietajele fragede, imbietoare. Asa se face ca pateurile, placintele si covrigii calzi si aburinzi ajung sa fie consumate in cantitati considerabile care duc garantat la excese ponderale. Excese absolut explicabile daca se ia in considerare faptul ca un banal covrig poate contine 200 de calorii.

Ceea ce nu stiti este faptul ca daca sunt consumate moderat, dar mai ales daca sunt preparate din faina integrala si zahar brun, toate aceste minunatii culinare sunt sanatoase si nu reprezinta adevarate bombe calorice.

Un alt subiect ce si-a gasit locul in emisiunea de sambata de la ProTv va fi “vacanta in doi” la care recurg unele vedete in momentul in care apar apar probleme in Paradis... Roxana Ciuhulescu, vedeta ProMotor si Julia Jianu, vedeta ProTv International au vorbit despre escapadele romantice pe care le-au petrecut alaturi de sotii lor.

Cine crede ca nu conteaza cum si in ce ordine se fac exercitiile la sala de sport se inseala. Specialistii in domeniu avertizeaza ca ordinea exercitiilor este foarte importanta. Explicatia este una cit se poate de simpla: la inceputul antrenamentului energia este maxima. Iar primii muschi lucrati se vor tonifia mult mai repede si mai bine. De aceea, ei recomanda sa se lucreze alternativ diversele grupe musculare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni