• PRO TV
  • Regina Rania, apariție surprinzătoare la New York. Și-a ținut singură umbrela, în timp ce aștepta la semafor

Regina Rania, apariție surprinzătoare la New York. Și-a ținut singură umbrela, în timp ce aștepta la semafor

Regina Rania, apariție surprinzătoare la New York. Și-a ținut singură umbrela, în timp ce aștepta la semafor

Considerată cea mai elegantă regină din lume, Rania a Iordaniei a dat o lecție de modestie și rafinament la cea mai recentă vizită de la New York. Suverana Iordaniei nu a încercat să iasă în evidență prin ținute prețioase, cu motive tradiționale, așa cum o face în țara ei. Mai mult, ea a fost observată pe stradă, la semafor, cu umbrela în mână.  

Majestatea Sa Regina Rania Al Abdullah a participat luni la prima întâlnire a inițiativei Giving to Amplify Earth Action (GAEA) a Forumului Economic Mondial, care își propune să creeze parteneriate publice, private și filantropice pentru a combate schimbările climatice. Înainte de a ajunge la eveniment, suverana a fost surprinsă pe stradă, la New York, în timp ce aștepta la semafor culoarea verde, pentru a traversa strada. Unii internauți s-au arătat mirați de acest lucru, pentru că în alte situații similare, regina avea mereu prin preajmă oameni care să-i țină umbrela. (Vezi galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania ???????? | Fanpage (@hm.queenrania)

„De ce bodyguardul ei nu-i ține umbrela?” „Simplă și elegantă”, „Bun venit la NYC @queenrania! Suntem onorați să vă avem aici!”, sunt doar câteva reacții din mediul online, după vizionarea video-ului de mai sus. 

Mai mulți fani i-au analizat și ținutele. Regina Rania, care și-a sărbătorit recent cea de-a 53-a aniversare, a ales pentru această vizită un costum roșu și două ținute alcătuite din fustă și cămașă. 



Dedicată cauzei copiilor din întreaga lume, Regina Iordaniei a participat duminică, 17 septembrie, la New York, la un eveniment organizat de ONU și UNICEF, unde a ascultat un discurs al Primei Doamne a Americii, Jill Biden, scrie okmagazine.ro.


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ queenrania, royalfashionpolice

Vezi și: Simona și Petre Șoșoi, antreprenorii din Gorj cu afacerea PECO ECO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni