• PRO TV
  • Primele declarații ale avocatului lui Călin Donca despre ce se întâmplă cu milionarul, acum: „Acest handicap”

Primele declarații ale avocatului lui Călin Donca despre ce se întâmplă cu milionarul, acum: „Acest handicap”

Primele declarații ale avocatului lui Călin Donca despre ce se întâmplă cu milionarul, acum: „Acest handicap”

Bogdan Cimbru, avocatul Călin Donca, a făcut primele declarații despre ceea ce se întâmplă cu acesta, în momentul de față. Milionarul a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de mai multe ilegalități.

Conform acestuia, citându-l pe Călin Donca, aflat în spatele gratiilor, niciuna dintre acuzațiile primite nu este reală și este vorba de deranjul pe care acesta l-ar fi creat, în urma prezentării stilului de viață luxos de care se bucură.

„Oamenii de afaceri au acest handicap al prezentării unui stil de viață care este foarte greu de atins de persoanele care au un nivel mediu sau mai mic de salarizare în România. Din păcate, domnul Donca a deranjat”, a spus avocatul, la o televiziune din România.

Mai mult decât atât, Călin Donca și-a dorit să menționeze că niciun investitor nu a făcut plângere în dosarul penal care este investigat de DIICOT, fiind vorba doar de o încercare de conducere în insolvență a societății pe care o deține. 

„Din punctul lui de vedere asta se urmărește, declanșarea unei avalanșe de plângeri penale, apariția unei neîncrederi generate peste noapte care să conducă la o insolvență a societății. Nu a încălcat nicio lege (...)

Domnul Donca este acuzat că a evazionat statul român și că ar fi transferat în străinătate o sumă de bani și este acuzat de manipulare a pieței. Fiind o persoană cu carismă a prestat servicii de marketing și popularizare și a indus în eroare piață și presupușii investitori”, a mai precizat avocatul.

Călin Donca este acuzat, împreună cu alte persoane, de cauzarea unui prejudiciu statului român de peste patru milioane de lei, rezultat în urma evaziunii fiscale. Mai mult decât atât, este acuzat că a creat o criptomonedă fictivă, înșelând mai multe persoane și obținând 700.000 de dolari în urma acestei scheme. 

 

Sursa foto: Instagram I doncaorianda, captură YouTube

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni