• PRO TV
  • Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, de la un apartament cu două camere la proprietăți de 290 de milioane $. Cum vor împărți averea

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, de la un apartament cu două camere la proprietăți de 290 de milioane $. Cum vor împărți averea

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, de la un apartament cu două camere la proprietăți de 290 de milioane $. Cum vor împărți averea

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, au renunțat la un mariaj de 27 de ani pentru a fi singuri. Au anunțat că divorțează, dar au proprietăți de împărțit, iar o sursă din anturajul lor a dezvăluit ce vor face cu averea de 290 de milioane de dolari.

Hugh Jackman (54 de ani) și Deborra-Lee Furness (67 de ani) s-au căsătorit în 1996, iar un an mai târziu s-au mutat împreună. Era un apartament cu două camere, în Melbourne, modest în comparație cu luxul din prezent. Dar, când el a dat lovitura cu rolul Wolverine din seria X-Men, viața lor s-a schimnat radical.

În 2009, cei doi și-au cumpărat un triplex în clădirea Meier Towers din New York, care dispunea de cinci dormitoare, cinci băi, o bucătărie impresionantă, sală de sport și mai multe terase. Atunci, actorul a plătit 21 de milioane de dolari pe apartament, deși acesta costa 40 de milioane. Bun negociator!


Apartamentul din New York al lui Hugh Jackman. FOTO: Profimediaimages.ro

Cuplul mai deține un apartament pe plaja Bondi Beach din Australia, o casă într-o zonă exclusivistă a statului New York și un penthouse în cartierul Chelsea din New York.

Cum împart averea Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Un apropiat al cuplului a declarat pentru usmagazine.com că actorul și soția lui au decis să împartă totul în mod egal. Toată averea pe care o dețin în prezent a fost făcută în timpul mariajului, chiar dacă el a avut încasări mai mari.

Depunerea (divorțului) va fi oficializată în timp util, dar înainte de a se întâmpla asta, scopul lor este să ajungă la un acord. Sunt hotărâți să facă asta cât mai amiabil posibil”, a spus sursa pentru publicația citată.

Viețile lor au fost atât de împletite, așa că este un proces extrem de complicat și sfâșietor de împărțire a tot ce au, pentru a descoperi cine și ce primește în materie de active și finanțe”.

În vârful carierei sale, Hugh Jackman era plătit cu 20 de milioane de dolari pentru fiecare apariție în rolul lui Wolverine.

Deborra-Lee Furness este și ea actriță, producătoare și regizoare, însă salariile ei au fost mai mici decât ale soțului.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni