• PRO TV
  • Gabi Bădălău a publicat o poză cu o altă femeie, la scurt timp după separarea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a publicat o poză cu o altă femeie, la scurt timp după separarea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a publicat o poză cu o altă femeie, la scurt timp după separarea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a stârnit val de reacții pe internet, după ce a postat o poză cu o femeie misterioasă, pe story. Cine este femeia, de fapt?

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, însă, în urmă cu câteva zile, cei doi au anunțat că au decis să meargă pe drumuri diferite, deși se gândeau să facă pasul cel mare. 

La scurt timp după ce diva și afaceristul și-au spus adio, Gabi Bădălău a stârnit reacții în online cu ultima sa postare.

Gabi Bădălău a înlocuit-o rapid pe Bianca Drăgușanu?!

În urmă cu puțin timp, Bădălău a publicat, pe story, o poză cu o femeie. Dacă internauții au crezut că bărbatul deja a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu, ei bine, nici vorbă. Femeia din imagine este chiar sora afaceristului, după cum el a precizat. 

Femeia arată splendid, poartă o rochie albă, cu decolteul la vedere, și ochelari de soare. (VEZI CAT DE FRUMOASA ESTE SORA LUI GABI BADALAU IN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Gabi Bădălău se laudă cu sora lui, care este de o frumusețe greu de comparat.

Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți, după ce milionarul a dezvăluit care a fost motivul despărțirii.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru un post TV.

Diva a decis să trimită un mesaj public, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni