• PRO TV
  • Un bărbat de 62 de ani și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul 5, după o ceartă cu soția. Animalul a murit

Un bărbat de 62 de ani și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul 5, după o ceartă cu soția. Animalul a murit

Un bărbat de 62 de ani și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul 5, după o ceartă cu soția. Animalul a murit

Un bărbat de 62 de ani din Sectorul 2 al Capitalei a fost reținut pentru 24 de ore după ce, în noaptea de miercuri spre joi, și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul 5 al blocului în care locuiește. Omul se certa cu soția lui și a recurs la un gest greu de înțeles.

Polițiștii secției 8 și ai Serviciului pentru Protecţia Animalelor au fost alertați în noaptea de miercuri spre joi că un bărbat și-a ucis câinele, aruncându-l pe geam, de la etajul 5. Patrupedul nu a supraviețuit căzăturii și a murit. Poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti l-au reținut pe bărbatul de 62 de ani, care ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, scrie News.ro.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul se certa cu soția lui când a fost orbit de furie și a recurs la un gest necugetat. 

După ce a fost audiat, sexagenarul a fost reținut pentru 24 de ore, însă instanța a decis ulterior că arestul preventiv nu este necesar. Decizia este ciudată, deoarece uciderea animalelor, cu intenție și fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Trupul neînsuflețit al câinelui a fost trasportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni