• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Vlad Pascu a consumat substanțe ilegale încă de la 13 ani! Cine e bărbatul care i-ar fi dat drogurile

Acum s-a aflat! Vlad Pascu a consumat substanțe ilegale încă de la 13 ani! Cine e bărbatul care i-ar fi dat drogurile

Acum s-a aflat! Vlad Pascu a consumat substanțe ilegale încă de la 13 ani! Cine e bărbatul care i-ar fi dat drogurile

Odată cu punerea lui Vlad Pascu sub arest preventiv au ieșit la iveală noi informații cutremurătoare din trecutul său! De curând, s-a aflat cine l-ar fi drogat pe acesta încă de la 13 ani.

Familia Pascu ține primele pagini ale ziarelor de la tragedia produsă la 2 Mai. În urmă cu mai bine de o lună, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit din plin un grup de 8 studenți aflați pe marginea unui drum din stațiune. Doi oameni au murit pe loc în urma impactului, iar acum șoferul se află în arestul poliției. 

Recent, s-a aflat că tânărul depedent de substanțe ilegale a avut, în copilărie, mai multe traume, una dintre ele fiind în strânsă legătură cu fostul său instructor de sport, notează jurnaliștii de la gândul.ro. Într-un punct de cădere, Vlad Pascu s-ar fi destăinuit anchetatorilor și ar fi recunoscut faptul că, încă de la vârsta de 13 ani, bărbatul respectiv ar fi început să îl drogheze cu cannabis, devenind astfel dependent.

Mai mult decât atât, conform sursei amintite anterior, Vlad mai spunea că existau mari tensiuni între părinții lui, cei doi ajungând chiar la divorț. În urma separării, acesta a rămas cu tatăl său, care pleca des din țară, iar pentru a compensa lipsa îi lăsa pe mână sume impresionante de bani.

Banii de buzunar, 20.000 de euro mai precis, i-ar fi fost încredințați de părintele său pentru a-și face un anturaj de prieteni, Vlad fiind introvertit de fel. Din păcate, acesta s-a alăturat unui grup de narcomani, iar consumul de substanțe ilegale a devenit, în final, un stil de viață pentru el.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, captură ecran TikTok, captură ecran/Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni