• PRO TV
  • Imagini cu locuința de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Familia se bucură de cinematograf, salină și saună

Imagini cu locuința de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Familia se bucură de cinematograf, salină și saună

Imagini cu locuința de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Familia se bucură de cinematograf, salină și saună

Călin Donca a făcut o adevărată avere din afacerile pe care le are, ceea ce i-a permis să își cumpere tot ceea ce își dorește, fără să se uite la bani. Bunurile materiale luxoase de care se bucură sunt la ordinea zilei, iar casa în care locuiește nu este deloc un chilipir.

Și-a prezentat colecția de mașini în valoare de milioane de euro, dar nici casa nu se lasă mai prejos. Locuința familiei Donca este o adevărată bijuterie, cum mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

Casa are 16 camere, 6 băi, o piscină interioară imensă, două saune, salină, o sală de sport și chiar și cinematograf. Omul de afaceri nu s-a uitat la bani atunci când a pus-o pe picioare și a spus din buzunar peste un milion de euro. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Fiecare copil are dormitorul și baia lui, dar, de mai multe ori, Călin și Orianda au mărturisit că cei mici preferă să doarmă cu ei. 

În cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu ceva timp, Călin Donca a glumit și a spus că, „pentru sănătatea” lui, nu a „făcut niciodată un calcul”, iar prețul poate doar să îl estimeze, menționând că suma este atât de mare, deoarece a vrut să le ofere copiilor tot ceea ce și-au dorit.

Mai mult decât atât, Donca este foarte pasionat de mașinile scumpe și puternice, motiv pentru care, și în acest sector a investit o adevărată avere, mai exact, pesete două milioane de euro. Cu toate acestea, odată cu apariția copiilor, banii respectivi a preferat să îi investească în ei.  

„Având copii, a fost o plăcere să avem un loc în care să petrecem frumos. Până să avem copii, am pus accentul pe mașini”, a spus afaceristul. 

În urmă cu șase ani, Călin Donca a trecut printr-un eșec antreprenorial, când a fost nevoită să vândă toate proprietățile pe care le avea, rămânând fără niciun ban. O perioadă, singura mașină pe care o mai avea, în valoare de 6.000 de euro, i-a devenit casă, până când, începând de la zero, și-a recâștigat averea. 

 

Sursa foto: Captură video, Instagram I calindonca

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni