• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Cristi din Banat, artistul care făcea furori cu piesa „Ca o apă cristalină”, acum opt ani

Ce s-a întâmplat cu Cristi din Banat, artistul care făcea furori cu piesa „Ca o apă cristalină”, acum opt ani

Ce s-a întâmplat cu Cristi din Banat, artistul care făcea furori cu piesa „Ca o apă cristalină”, acum opt ani

În urmă cu opt ani, Cristi din Banat devenea cunoscut în toată țara, după ce lansase melodia „Ca o apă cristalină”. Videoclipul și melodia au fost subiect de glume mult timp după aceea, dar, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de artist.

„Ca o apă cristalină” a fost fredonată și ironizată ceva timp după ce a fost lansată, iar Cristi din Banat a fost și el subiect de glume. La acea vreme, artistul avea părul vopsit blond și era îmbrăcat în haine albe, filmând majoritatea clipului în apă, înconjurat de petale de trandafiri.

Între timp, în viața lui Cristi din Banat s-au produs schimbări importante. Acesta și-a pierdut tatăl și, după evenimentul nefericit, s-a mutat în Spania. Acesta s-a schimbat din punct de vedere al aspectului: nu mai are păr și, într-un timp, s-a și antrenat. 

Conform Spynews, Cristi din Banat locuiește în Spania, împreună cu mama și cu iubitul lui, iar, în România, vine extrem de rar. În schimb, pe rețelele de socializare, este destul de activ și le arată fanilor ce mai face. 

După ce s-a ras în cap, Cristi din Banat a făcut o glumă, spunând că seamănă cu Benone Sinulescu, fiind de părere că internauții l-au comparat pe regretatul artist cu el: „Îmi zice lumea că semăn cu Benone Sinulescu. O să-mi fac comandă la o perucă naturală, nu mai merge așa, sunt prea urât. Și Benone îmi ceruse prietenia pe Facebook. Cred că și lui îi zicea lumea că seamănă cu mine, cu Cristi din Banat!”.

Nu a trecut mult de când aceste afirmații au fost făcute, iar fostul impresar al lui Benone Sinulescu a reacționat. Acesta a considerat că nu avea rost ca acea comparație să fie făcută, deoarece, în afară de chelie, nimic nu îi aseamănă.

 

Sursa foto: captură video

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni