• PRO TV
  • Anghel Damian, minut cu minut alături de Theo Rose, la nașterea micuțului Sasha Ioan: „M-a ținut de mână”

Anghel Damian, minut cu minut alături de Theo Rose, la nașterea micuțului Sasha Ioan: „M-a ținut de mână”

Anghel Damian, minut cu minut alături de Theo Rose, la nașterea micuțului Sasha Ioan: „M-a ținut de mână”

Luna iunie a devenit cea mai frumoasă lună din viața lor, căci, atunci, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. 

Ziua în care Sasha Ioan a venit pe lume a fost și cea mai frumoasă, dar și cea mai dificilă, deoarece nu doar că năștea pentru prima dată, dar era și prima operație prin care trecea. Artista a fost nevoită să nască prin cezariană, deoarece, din cauza unor probleme, nu a putut face acest lucru pe cale naturală.

Theo Rose l-a avut alături pe Anghel Damian în timpul operației de cezariană, lucru ce i-a dat și mai mult curaj și încredere că totul va fi bine. Deși a sperat, până în ultimul moment, că va putea naște natural, totul a decurs foarte bine, iar experiența a fost una plăcută.

„Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-a ținut de mână tot timpul”, a povestit Theo Rose, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Viața de mămică a venit cu multe provocări și multe schimbări, mai ales că s-a întors pe platourile de filmare la scurt timp după naștere, dar, cu ajutorul familiei și al partenerului de viață, le poate face pe toate.

Din fericire, printre schimbările cu care s-a confruntat nu s-a numărat și depresia postnatală, o problemă care le afectează pe multe mămici. Cu toate acestea, antrenoarea de la „Vocea României” a resimțit anumite sensibilități, dar a avut grijă să dispară la fel de repede pe cât au venit.

„Din fericire, nu m-am confruntat cu depresia postnatală, însă am resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere. M-am protejat de energii și agitație în prima lună, alături de Sasha. Am fost înconjurată de familie și ajutată cu delicatețe să învăț cum se fac toate cele necesare unui bebeluș”, a mai mărturisit artista.

 

Sursa foto: Instagram I theorose.official 

VEZI ȘI VIDEO  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni