• PRO TV
  • Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. „I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”

Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. „I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”

Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. „I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”

Oleg Spînu este concurentul care s-a clasat pe locul 3 în marea finală Românii au talent 2023. După prestația lui din competiție, Andra i-a promis că îl va lua cu ea la concertul Tradițional 2 de la Bacău, pe 22 septembrie. Aseară, Oleg și-a văzut visul cu ochii, cântând împreună cu celebra cântăreață pe aceeași scenă. 

Vizita lui Oleg Spînu la Bacău s-a lăsat cu peripeții, după cum a menționat Andra

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert. Ce credeți? A ajuns. E un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a spus cântăreața în timpul spectacolului.



Andra și Oleg Spînu au cântat piesa „Bine-i șade mesei mele” din repertoriul artistului moldovean Ion Paladi

„Promisiunea e promisiune”, a scris Andra în dreptul imaginilor postate pe pagina de socializare. (Vezi galeria foto de mai sus). 

Cine este Oleg Spînu 

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. 

La Românii au talent 2023, a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Oleg a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, care l-au votat în prima semifinală și i-au oferit un loc în marea finală Românii au talent. Andra a fost atât de impresionantă de momentul oferit de Oleg în semifinală, încât l-a invitat să cânte alături de ea la Tradițional 2 de la Bacău. 


Sursă foto: PRO TV, Instagram/ Andra
Sursă video: Facebook/ Bacau Event 

Vezi și: Momentul de la Românii au talent 2023, când Oleg Spînu primește invitația din partea Andrei de a cânta cu ea la Bacău




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni