• PRO TV
  • Petru Mircea: "N-am niciun drept sa judec durerea lor" VIDEO

Petru Mircea: "N-am niciun drept sa judec durerea lor" VIDEO

Petru Mircea: "N-am niciun drept sa judec durerea lor" VIDEO

Oripilat de scandalul declansat de socrii lui care au venit insotiti de presa sa isi vada nepotul, Petru Mircea a marturisit la "Happy Hour" ca le intelege durerea, insa pana cand nu vor inceta sa il acuze ca este criminal sau sa sutina ca nu el este tatal copilului, va fi dificil sa aiba o relatie normala cu ei si sa le permita sa isi vada nepotelul.

“Ma doare sufletul pentru vorbele pe care le-am auzit astazi in fata portii. Pentru suferinta lor. Ambele parti o plangem pe Magda. Peste durerea asta a lor mai exista sfatuitori >, spune Petru Mircea.

Parintii Madalinei au spus ca vor veni zilnic la Otopeni, sa incerce sa isi vada nepotelul. “Ati auzit ce strigau in fata portii, ceva de genul >. Dupa cele ce s-au intamplat si astazi mi-e greu sa cred ca lucrurile se vor indrepta. Stiu foarte bine ca acea scrisoare a fost scrisa de copilul lor. Stiu foarte bine la ce se regera in acele randuri copilul lor. Nu judec comportamentul lor, n-am niciun drept sa judec durerea lor".

Cel mic vorbeste si cand priveste prin casa fotografii cu Madalina spune “Mami”, a dezvaluit Petru Mircea la “Happy Hour”. Lui Petru Mircea le este teama ca socrii lui vor avea un comportament neadecvat si in preajma nepotului lor.

Nu i-a alungat nimeni, ei au ales calea asta. Am pus-o pe seama durerii cumplite pe care am trait-o cu toti, cei care am iubit-o pe Magda”.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni