• PRO TV
  • Michele Morrone a apărut cu iubita la un eveniment din Milano, iar comentariile internauților sunt savuroase: „Nikita știe?”

Michele Morrone a apărut cu iubita la un eveniment din Milano, iar comentariile internauților sunt savuroase: „Nikita știe?”

Michele Morrone a apărut cu iubita la un eveniment din Milano, iar comentariile internauților sunt savuroase: „Nikita știe?”

Filmulețele de pe TikTok în care Mihaela Ispas, cunoscută de publicul larg drept Nikita de România, vorbește despre „relația” cu actorul italian Michele Morrone fac deliciul internauților. 

Nikita de România a declarat în repetate rânduri că starul din „365 de zile” are o pasiune pentru ea și că acesta o curtează asiduu.

„Michelle Morrone este îndrăgostit de mine, ceea ce pe mine nu mă interesează și nu mă afectează, pentru că bărbații vorbesc multe și fac puține. Nu știu ce a văzut el la mine, ce vrea de la mine, vorbim de aproape 9 luni de zile încontinuu, prin telefon. În realitate este alt tip de om, este o persoană deosebită. M-am certat de multe ori cu el și i-am vorbit foarte murdar și mi-a răspuns foarte frumos”, declara Nikita în urmă cu mai ceva timp, pentru Cancan.

În timp ce Nikita dă detalii despre „relația lor tumultoasă”, Michele petrece alături de iubita sa, o superbă brunetă, pe nume Moara Sorio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moara Sorio (@moarasorio)

Recent, actorul italian a participat la petrecerea organizată de Dolce&Gabbana după prezentarea din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. El a fost însoțit de superba Moara Sorio, un model care seamănă izbitor cu actrița alături de care joacă Michele în filmul „365 de zile”. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Cei doi își fac nenumărate declarații de dragoste pe conturile de socializare, iar Moara îl însoțește pe Michele la toate evenimentele, dar și la concerte. 

„Cuvintele nu pot descrie ceea ce am simțit aseară! Dedicarea, munca și talentul vostru au strălucit cu adevărat. Sunt atât de impresionată și mai ales mândră de eforturile voastre și de rezultatele pe care le-ați obținut. Continuați munca fantastică și nu uitați că sunt aici pentru a vă susține și a vă încuraja la fiecare pas!”, este mesajul postat de Moara Sorio în urmă cu o săptămână pe contul de Instagram, după ce a participat la un concert susținut de Michele și trupa sa. 

„Te iubesc mai mult decât orice”, a scris actorul la postarea iubitei sale. 

Mai multe filmulețe cu cei doi îndrăgostiți s-au viralizat pe TikTok și au creat isterie în rândul fanelor. Michele nu s-a dezlipit de iubita sa și a pozat alături de ea inclusiv pe covorul roșu. Tânăra a purtat o rochie mulată, cu corset, care i-a pus în evidență silueta fără cusur. 

@mikiarafan @Michele Morrone @Moarasorio fashion week D&G #michelemorrone #moarasorio #CapCut #moara #michelemorroneedits #michelemorrone #couplegoals ♬ The Hills - The Weeknd

Internauții i-au complimentat pe cei doi îndrăgostiți, dar nu au uitat nici de Nikita. Câțiva chiar s-au amuzat pe seama „poveștii lor de dragoste”. „Nikita știe?”, „Michele, dacă află Nikita...”, „Vai ce a slăbit Nikita.. și s-a făcut brunetă! Wow”, „Ce s-a întâmplat cu Nikita?”, sunt câteva dintre comentariile postate pe TikTok. 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni