• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam și-a spus părerea sinceră despre el

Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam și-a spus părerea sinceră despre el

Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam și-a spus părerea sinceră despre el

Florin Salam a fost invitat recent la o emisiune mondenă, în cadrul căreia a răspuns la mai multe întrebări despre viața lui personală, carieră și colegi de breaslă. Iată ce a spus atunci când s-a adus în discuție numele Tzancă Uraganu!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Acesta are un succes incredibil în această industrie, făcându-se remarcat la începutul anilor 2000, când versurile lui erau pe buzele tuturor. Recent, artistul de manele a încercat să ia o pauză de la activitatea profesională și să se axeze mai mult pe sănătatea și familia sa.

Invitat la o emisiune mondenă, Florin Salam a făcut mai multe dezvăluiri care au stârnit interesul internauților. De exemplu, la un moment dat, acesta a fost întrebat ce părere are despre colegul său de breaslă, Tzancă Uraganu. Fără să stea foarte mult pe gânduri, artistul a mărturisit că între ei nu există grad de comparație deoarece fiecare are propriul său stil și o personalitate unică. 

Mai mult decât atât, Florin Salam și-a arătat inclusiv aprecierea pentru Tzancă, dezvăluind faptul că recent i-a botezat fetița:

„Nu o să îmi ia niciodată fața, cum nici lui nu poate să-i ia fața nimeni.

Cum îi stă bine lui, nu o să îi stea bine la nimeni cu ceea ce face el. Ce fac eu e altă treabă, ce face Tzancă este altceva. A prins moda asta, exact ce place publicului astăzi și e foarte bine. Cum am spus mai devreme, e loc pentru toată lumea. Tzancă e unul care a ascultat sfaturile mele și în afară de asta, e un om pe care îl iubesc mai mult ca pe toți ăștia cu care am crescut eu, pentru că omul ăla, vizavi de mine, fiecare face ce vrea, dar vizavi de mine are un respect foarte mare și i-am botezat fata cu plăcere. Dacă era altceva nu mă duceam, i-am botezat fetița cu mare drag, ca pe copiii mei. Îl iubesc.

Lumea mai încearcă să spună... Să-și pună mintea la contribuție, să stea să facă piese, că e timpul să rupă lumea și m-a ascultat, drept dovadă e sus. Am făcut piesă cu el cum nimeni nu știe, de aici din suflet, nu a trebuit să se roage în dreapta în stânga să fac piesă cu Tzancă.

Am apreciat faptul că a venit el să întrebe dacă facem o piesă împreună. A fost corect.”, a spus Florin Salam despre Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, văzând declarațiile lui Florin Salam, a ținut să vină cu un răspuns:

„Ce răspuns elegant!!! Florin Salam este și va rămâne unic din orice punct de vedere muzical. El știe cât de mult îl iubesc și să nu uităm că el a învățat noua generație să cânte”, a spus Tzancă.

Sursă foto: Florin Salam/Facebook, Tzancă Uraganu/Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni