• PRO TV
  • Franco Pascu, momentul genial în orgia din serialul ”Groapa”: ”Șeful se gândește!”

Franco Pascu, momentul genial în orgia din serialul ”Groapa”: ”Șeful se gândește!”

Franco Pascu, momentul genial în orgia din serialul ”Groapa”: ”Șeful se gândește!”

În episodul doi al serialului ”Groapa”, difuzat pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, are loc o scenă incendiară, în care Franco Pascu, antreprenorul misterios, își petrece timpul în compania a patru femei dezbrăcate. 

„Scenele de nuditate nu sunt cele mai comode, dar grija și atenția echipei de filmare ajută enorm actorul! Dacă aceste secvențe sunt reușite, asta e datorită fiecărui departament implicat! Vă mulțumesc!”, a menționat Emilian Oprea, pe pagina sa de socializare, referitor la secvențele filmate pentru serialul „Groapa”. 

În scena în care petrece alături de patru femei topless, personajul lui Emilian Oprea, Franco Pascu, este întrerupt de șoferul lui, cu un telefon de afaceri. 

Replicile care urmează sunt atât tensionate cât și amuzante.

Serialul „Groapa” dezvăluie lumea interlopă a unui oraș de frontieră din România. Dincolo însă de răzbunări și scene de acțiune, vedem trăirile unor persoanaje fascinante. Franco Pascu este unul dintre acei eroi care ascunde multe mistere. Cu fiecare secvență în care apare, telespecatorii află lucruri nebănuite despre viața lui. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni