• PRO TV
  • Când începe sezonul 4 Wine Trips România | Show-ul care promovează cramele din România va fi pe PROTV.RO și VOYO

Când începe sezonul 4 Wine Trips România | Show-ul care promovează cramele din România va fi pe PROTV.RO și VOYO

Când începe sezonul 4 Wine Trips România | Show-ul care promovează cramele din România va fi pe PROTV.RO și VOYO

Sezonul 4 al emisiunii „Wine Trips România”, care prezintă cele mai de succes businessuri din viticultura României, revine pe PROTV.RO și VOYO în octombrie 2023. Descoperă împreună cu somelierul Sergiu Nedelea și invitații săi vinuri de soi și crame de legendă din cele mai roditoare zone din țara noastră.

Veste bună pentru iubitorii vinului și pasionații de povești despre mmiraculoasa transformare a strugurilor. Wine Trips România se întoarce cu sezonul 4, filmat integral în România. Opt crame de legendă și-au deschis porțile pentru somelierul Sergiu Nedelea și invitații săi, actorul Alex Bogdan și comedianta Anisia Gafton. 

Gallery

Timp de opt săptămâni, începând cu 5 octombrie 2023, vom afla secretele viei, coaptă prin grație divină, și vinului făcut de viticultori pricepuți la Cramele Recaș, Crama Viișoara, Crama Liliac, Conacul Vinalia, Beciul Domnesc, Crama Licorna, Domeniul Bogdan și Pivnițele Rhein.

Cine prezintă Wine Trips România, sezonul 4 

În sezoanele 1 și 2 ale emisiunii, echipa Wine Trips România a cutreierat țara în lung și-n lat, în căutarea celor mai bune vinuri locale. În sezonul 3 am trecut Prutul, pentru a afla de ce sunt speciale vinurile din Republica Moldova. În sezonul 4 Wine Trips România ne întoarcem acasă, iar gazda noastră va fi, ca de obicei, Sergiu Nedelea, cel mai bun somelier din România pentru cinci ani la rând (2017-2022).

Invitații săi, Alex Bogdan și Anisia Gafton, vor afla tainele vinului românesc și vor învăța asocieri reușite cu preparatele culinare preferate.


 

Partenerul principal al emisiunii este Wine Trips România, agenția care se ocupă de promovarea turismului viticol național prin organizarea excursiilor la crame. Wine Trips România personalizează vacanțe de vin în toate regiunile vitivinicole din țară. Câteva dintre facilitățile pe care le pun la dispoziție clienților includ: tur de cramă, plimbări cu bicicleta prin vie, degustare de vin, picnic tradițional românesc pe podgorie, spectacole culinare, brunch în vie cu muzică live, concursuri de degustat vinul, posibilitatea de a crea propriul vin etc. 

Agenția se ocupă și de organizarea evenimentelor la crame: teambuilding-uri, lansări de produs, evenimente corporate, evenimente speciale, concerte, festivaluri, etc. Ofertele sunt personalizate în funcție de buget și nevoile clientului astfel încât rezultatul să fie unul memorabil.

Urmărește sezonul 4 Wine Trips România pe PROTV.RO și VOYO!

Vezi și VIDEO: Wine Trips România – Ep.1 Povestea Cramei Lacerta

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni