• PRO TV
  • Cine este chinezul care refuză să îmbătrânească. Mulți rămân șocați când îi află vârsta reală

Cine este chinezul care refuză să îmbătrânească. Mulți rămân șocați când îi află vârsta reală

Cine este chinezul care refuză să îmbătrânească. Mulți rămân șocați când îi află vârsta reală

Chuando Tan are 1,85 m înălțime și un corp atletic de invidiat. Modelul și fotograful din Singapore a atras atenția tuturor după ce a dezvăluit vârsta sa reală, de 57 de ani. Mulți nu i-au dat nici măcar 30, după felul în care arată. 

În iulie 2017, un site online chinez i-a prezentat profilul de Instagram, ceea ce a dus la o avalanșă de atenție din partea internauților din toată lumea. Chuando Tan s-a trezit cu mii de întrebări despre secretul prin care se menține atât de tânăr. Bărbatul a recunoscut că a fost copleșit de acest lucru. 

„Am simțit o presiune, pentru că, în adâncul sufletului, știu că nu sunt atât de tânăr. Îmbatranesc, ca orice altă persoană”, a spus el într-un interviu.  Știu că toți vor o scurtătură, un secret despre cum să-și păstreze tinerețea, dar în cazul meu este vorba despre un stil de viață. 

„S-a întâmplat natural, organic. Aveam 20 de ani când am început călătoria mea spre fitness, ridicând greutăți și urmând un anumit tip de dietă. Este un stil de viață căruia i-am rămas fidel și astăzi”, a mai spus el.

Totul este despre „ce faci, ce mănânci și ce gândești”, afirmă chinezul. Modelul este de părere că echilibrul este cheia succesului. „Activitățile pe care le faci în timpul zilei ar trebui să fie egale cu caloriile pe care le arzi în acea zi. Iar cantitatea de alimente pe care o consumi în timpul zilei să fie egală cu caloriile pe care le pui în corpul tău”, declară el. 

 Sursă foto: Instagram/ chuando_chuandoandfrey
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni