• PRO TV
  • Cea mai sexy fată de la meteo, Yanet Garcia, încasează peste un milion $ pe lună dintr-un singur job

Cea mai sexy fată de la meteo, Yanet Garcia, încasează peste un milion $ pe lună dintr-un singur job

Cea mai sexy fată de la meteo, Yanet Garcia, încasează peste un milion $ pe lună dintr-un singur job

Una dintre cele mai populare prezentatoare TV din lume, considerată cea mai sexy fată de la meteo, mexicanca Yanet Garcia, a stârnit critici aprinse în rândul fanilor ei. Tânăra de 32 de ani încasează venituri de peste un milion de dolari dintr-un singur loc de muncă, iar admiratorii ei au ceva de reproșat.

Yanet Garcia a fost numită de revista Playboy „femeia care te face să vrei să vezi prognoza meteo”. Acum, dacă chiar vrei să urmărești rubrica meteo, n-o mai poți vedea pe ea. Mexicanca a renunțat la televiziunea din țara natală și s-a mutat în America.

Nu mai e fata de la meteo, ci activează ca antrenor personal de fitness și model pe platforma OnlyFans. Doar din conținutul ei online încasează peste un milion de dolari pe lună.

Cei peste 5.000 de abonați ai săi plătesc 20 de dolari pe lună pentru a primi acces neîngrădit la postări asemănătoare cu cea de mai jos.

@iamyanetgarcia

????

♬ sonido original - iamYanetGarcia

Însă, fata de la meteo a primit nenumărate plângeri referitoare că „marfa” nu face banii plătiți. Abonații ei s-au plâns că postările de pe contul de Instagram sunt mai interesante decât cele pentru care plătesc ei pe OnlyFans.

Mai mult, unii dintre milioanele de admiratori online consideră că a făcut o greșeală când a decis să-și expună corpul în ipostaze indecente.

Yanet Garcia a absolvit o școală de contabilitate, însă la 25 de ani s-a angajat la postul TV Televisa Monterrey, din Mexic. Aici a devenit populară pentru felul în care prezenta rubrica meteo.

În 2018 a ajuns la emisiunea matinală Hoy, pentru ca un an mai târziu să cocheteze cu plecarea în SUA. Visul i s-a împlinit după pandemie, iar azi este nutriționist certificat și model OnlyFans.

Fotografii: Getty Images/@iamyanetgarcia

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni