• PRO TV
  • Dana Criminala divorțează de Leo de la Strehaia, la scurt timp după ce a fost externat: „Am depus actele”

Dana Criminala divorțează de Leo de la Strehaia, la scurt timp după ce a fost externat: „Am depus actele”

Dana Criminala divorțează de Leo de la Strehaia, la scurt timp după ce a fost externat: „Am depus actele”

Povestea dintre Dana Criminala și Leo de la Strehaia a ajuns la final, după șapte ani de căsnicie. Aceasta a depus actele de divorț și nu pare să mai existe cale de întoarcere. Leo de la Strehaia a făcut și el primele declarații despre cele întâmplate.

Mai mult decât atât, aceasta se pare că nu este prima tentativă a Danei Criminala de a pune punct căsniciei cu omul de afaceri, prima dată fiind dată înapoi de evenimentele mai puțin plăcute care aveau loc în viața lui Leo. 

Dana Criminala a declarat că a fost lângă Leo în perioada în care a stat în spatele gratiilor, însă lucrurile au luat o altă întorsătură, în momentul în care acesta a fost eliberat. Primul care a dat vestea a fost Leo de la Strehaia, Dana Criminala confirmând zvonurile.

„Eu chiar am intentat divorțul, pentru că Leo este, așa, cu ale lui. Am depus actele de vreo patru zile cred, cam așa. Înainte de a merge el la penitenciar, eu aveam intentată acțiunea de divorț și la insistențele lui, când l-au luat la penitenciar, m-a sunat disperat să opresc divorțul, că el nu poate să trăiască cu ideea că îl las și să-l opresc”, a declarat Dana Criminala, conform Wwbiz

Mai mult decât atât, Dana Criminala a precizat că unul dintre motivele care a dus la separare a fost faptul că nu mai suporta să stea în aceeași casă cu atâtea persoane și, de data aceasta, oare hotărâtă să încheie orice socoteală.

Leo de la Strehaia, în schimb, a afirmat, pe contul lui de TikTok, faptul că Dana Criminala l-a părăsit în momentul în care avea nevoie de ajutor, fiind și o perioadă în care este „amărât”, deoarece nu mai are bani. 

 

Sursa foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni