• PRO TV
  • Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles, în mediul online: „Zâmbesc la fiecare mesaj”. Cui s-a adresat impresara

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles, în mediul online: „Zâmbesc la fiecare mesaj”. Cui s-a adresat impresara

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles, în mediul online: „Zâmbesc la fiecare mesaj”. Cui s-a adresat impresara

Anamaria Prodan a ridicat multe semne de întrebare printre fanii ei, după ce a postat un mesaj prin care a dat de înțeles că, în viața ei, a apărut un nou bărbat. Femeia de afaceri a fost la fel de misterioasă ca până acum, fără să ofere informații suplimentare.

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea, în urmă cu doar câteva luni, la scurt timp după ce își asumase public relația. Cu toate acestea, de atunci, femeia de afaceri a fost singură, susținând că încă își dorește să își găsească alesul.

Recent, Anamaria Prodan și-a luat urmăritorii prin surprindere, atunci când, pe contul ei de Instagram, a postat o fotografie care lasă loc interpretărilor. Impresara a dat de înțeles că un nou bărbat a intrat în viața ei, fără a spune dacă, în prezent, are sau nu o relație/

„Tu, crezând că o să mă plictisesc de tine, dau eu zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine”, a fost mesajul postat de aceasta, în mediul online.

Zilele trecute, tot în mediul online, Anamaria Prodan a dezvăluit ce așteaptă ea de la viitorul iubit, care speră să fie și cel care îi va pune inelul pe deget. Impresara a mărturisit că nu banii lui o vor impresiona, deoarece își poate cumpăra tot ceea ce își dorește, ci ceea ce așteaptă de la el este chiar forța.

Anamaria Prodan vrea să își refacă viața, iar, pentru a face acest lucru, trebuie ca bărbatul de lângă ea să îi ofere cel mai de preț lucru: „Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”, a transmis femeia de afaceri, în cadrul unei emisiuni online.

Chiar dacă, din punct de vedere amoros, Anamaria Prodan a trecut prin unele momente dificile, aceasta încă speră să își găsească sufletul pereche. O romantică incurabilă, impresara crede în dragostea adevărată și vrea să aibă parte de ea din plin.  
 

Sursa foto: Instagram I anamariaprodanreghecampf

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni