• PRO TV
  • Laura Roșca (DJ Lalla), moarte misterioasă. Ce spune tatăl tinerei despre dispariția prematură a artistei

Laura Roșca (DJ Lalla), moarte misterioasă. Ce spune tatăl tinerei despre dispariția prematură a artistei

Laura Roșca (DJ Lalla), moarte misterioasă. Ce spune tatăl tinerei despre dispariția prematură a artistei

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca, o tânără DJ care activa în Capitală, a fost descoperit pe plaja din Mamaia, joi dimineață. Tatăl fetei a oferit un detaliu prețios în cazul decesului tinerei, care i-ar putea ajuta pe anchetatori.

Laura Roșca (34 de ani), alias DJ Lalla, a fost descoprită de un grup de persoane, pe plaja din Mamaia. Tânăra era îmbrăcată într-un tricou de înot și slip și nu prezenta semne de viață. Anchetatorii merg pe mai multe piste, înclusiv sinuciderea, însă declarațiile tatălui tinerei s-ar putea dovedi cele mai utile în acest caz.

Conform acestuia, DJ Lalla suferea de depresie și urma o terapie de recuperare.

Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl Laurei.

În ultimele sale postări pe rețelele sociale, Laura Roșca lăsa să înțeleagă că se luptă cu acest „balaur” cu multe capete, care este depresia. 

Bucură-te de fiecare clipă pe care o ai pentru că în viață nu poți da timpul înapoi. Poți să ai, în schimb, amintiri. Și asigură-te că totul merită”, transmitea ea pe social media. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Anchetatorii au cerut efectuarea unei analize toxicologice, pentru a afla dacă artista consumase droguri înainte de deces.

Cine a fost Laura Roșca - DJ LallaLaura Roșca a devenit cunoscută în 2008, când a participat la emisiunea de talente Megastar, împreună cu Raluka și Jazzy Jo, cu care cânta în trupa de backing vocals Pepper Girls

În 2009, cele trei au participat altături de Cătălin Josan la selecția națională a concursului muzical Eurovision. Ulterior, Laura Roșca a activat în trupele ASHA și Juke Box, după care a început o carieră în radio și ca DJ în cluburi.

Laura Roșca a fost găsită fără suflare, pe plaja din Mamaia, iar anchetatorii au în calcul trei ipoteze: moarte accidentală, prin înec, sinucidere sau crimă.
 


Una dintre prietenele sale, DJ Harra, este sfâșiată de durere. Ce mesaj a transmis aceasta.

Fotografii: @lalla

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni