• PRO TV
  • Pro TV a cucerit argintul la Cupa Presei la minifotbal. În semifinale, Pro TV a eliminat Antena 1

Pro TV a cucerit argintul la Cupa Presei la minifotbal. În semifinale, Pro TV a eliminat Antena 1

Pro TV a cucerit argintul la Cupa Presei la minifotbal. În semifinale, Pro TV a eliminat Antena 1

PRO TV a terminat pe locul al doileala Cupa Presei la minifotbal, care a avut loc la Complexul Năstase & Marica Sports Club. 

Echipa Pro TV a cucerit medaliile de argint duminică după-amiază, după ce în finala Cupei Presei la minifotbal a fost învinsă de cei de la ProSport, scor 4-5. 

Meciul a fost unul echilibrat, cu accente dramatice pe final. Plin de driblinguri de clasă și devieri fine, partida de la Complexul din Aviației Năstase & Marica Sports Club a conținut și parade senzaționale ale portarilor, dar și goluri spectaculoase. 

ProSport s-a impus în final cu 5-4 după o minge catapultată în vinclu. ProTV a încercat să egaleze pe final, însă defensiva celor de la ProSport a rezistat.

Televiziunea de pe bulevardul Pache Protopopescu a câștigat un meci de infarct în turneul Cupa Presei 2023. PRO TV, condusă din teren de fostul internațional Ciprian Marica, a învins Radio România Actualități cu scorul de 5-3 și va juca în semifinale împotriva Antenei 1. Derby-ul va avea loc mâine, de la ora 12:00
 
Competiția se desfășoară în aceste zile la baza Năstase Marica Sports Club din cartierul bucureștean Aviației. Advesara PRO TV s-a impus cu scorul de 9-8 împotriva Digi Sport, la loviturile de departajare.
Derby-ul PRO TV - Antena 1 va avea loc mâine, de la ora 12:00
 
Lot PRO TV: Bogdan Ioniță, Viorel Molan, Iulian Stoica, Paul Ciucă, Cristian Pintea, Cosmin Nistor, Iulian Nedelcu, Bogdan Vlad, Ciprian Marica.

Echipa Pro TV s-a calificat în finala Cupei Presei la minifotbal după ce a trecut duminică dimineața de Antena 1, scor 4-2. Finala va fi tot duminică, împotriva celor de la ProSport. 

Sursa foto: sport.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni