• PRO TV
  • George Piștereanu, alături de Danny Trejo, pe platoul de filmare al filmului Miami Bici 2

George Piștereanu, alături de Danny Trejo, pe platoul de filmare al filmului Miami Bici 2

George Piștereanu, alături de Danny Trejo, pe platoul de filmare al filmului Miami Bici 2

George Piștereanu face parte din distribuția filmului Miami Bici 2. Înainte de a dezvălui mai multe detalii despre personajul lui, Tampon, actorul a postat câteva imagini de pe platourile de filmare. În plus, a vorbit despre experiența de a juca alături de actorul american Danny Trejo. La trei ani de la primul film, noua producţie cu BRomania şi Codin Maticiuc va fi lansată în cinematografe pe 24 noiembrie.

„A lucra cu Danny Trejo în „Miami Bici 2” a fost o încântare absolută! Carisma și talentul lui au făcut ca fiecare moment de pe platou să fie minunat și memorabil. Sunt recunoscător pentru experiență și pentru șansa de a crea ceva special împreună. Iată cum ne-am distrat la realizarea acestui film magic”, a scris George Piștereanu pe pagina sa de socializare. 

Fanii au fost entuziasmați la vederea fotografiilor semnate de Alin Velici . Majoritatea au lăsat emoticoane cu aplauze și inimioare. „Felicitări, frate!”, „Atât de cool”, „Și garderoba a fost bine aleasă”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos

Gallery

​„Miami Bici 2 îi readuce în prim plan pe Bilă (Matei Dima) şi Piciu (Codin Maticiuc) care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi îndeplini visul american. Îi așteaptă multe întâmplări neprevăzute, printre care și întâlnirea cu un mafiot, interpretat de o vedetă de la Hollywood”, a spus Matei Dima pentru Paginademedia.

​Codin Maticiuc a dezvăluit recent că rolul principal negativ va fi jucat de celebrul actor american  Danny Trejo. „Sincer va spun, a costat de ne-a uscat, dar iată ca vă pot anunța: Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2. Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și...From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi”, le-a mărturisit el fanilor pe rețelele sociale. 

Codin Maticiuc poate fi urmărit şi în serialul Clanul, de la Pro TV. El a mai jucat și în serialul Vlad, filmele: Legacy (2019), Ghinionistul (2017) și Două lozuri (2016). 

George Piștereanu este cunoscut pentru rolul lui Tibi în serialul Vlad. El a mai jucat în filmele: Eu când vreau să fluier, fluier (2010), Loverboy (2011), La pierre de sel (2012), #Selfie 69 (2016), The Contractor (2022).

Sursă foto: Instagram/ George Pistereanu 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni