• PRO TV
  • Andreea Bănică, în mijlocul unui triunghi amoros: „Îmi căzuse cu tronc”. Cu cine s-a luptat Lucian Mitrea pentru inima ei

Andreea Bănică, în mijlocul unui triunghi amoros: „Îmi căzuse cu tronc”. Cu cine s-a luptat Lucian Mitrea pentru inima ei

Andreea Bănică, în mijlocul unui triunghi amoros: „Îmi căzuse cu tronc”. Cu cine s-a luptat Lucian Mitrea pentru inima ei
Sursa: Instagram I iamandreeabanica

Andreea Bănică este una dintre cele mai râvnite artiste din România, având o căsnicie de 15 ani cu Lucian Mitrea, bărbatul alături de care are doi copii. Situația dintre ei nu a fost, însă, la fel de simplă și în urmă cu ceva timp.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu au format un cuplu încă de când s-au cunoscut pentru prima dată, ci a fost nevoie de ceva timp, pentru ca povestea lor să se materializeze. Cu toate acestea, s-au simpatizat încă din prima clipă, iar destinul i-a adus unul lângă altul.

Gallery

​Cei doi s-au cunoscut la balul clasei a IX-a, la care a participat Lucian Mitrea, fiind doar cu un an mai mic decât artistă. Andreea Bănică și una dintre colegele ei au participat și ele la bal, acestea fiind eleve în clasa a X-a.

Andreea Bănică și colega ei au stârnit interes pentru Lucian Mitrea și pentru vărul acestuia și, pentru ca niciuna dintre ele să nu se supere, au dat banul, pentru a stabili cine cu cine va dansa, în acea noapte. Andreea Bănică a petrecut cu vărul lui Lucian, iar acesta a dansat cu colega Andreei.

„Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite”, a povestit Andreea Bănică, în urmă cu ceva timp.

Câteva luni după aceea, Lucian Mitrea a încercat să o cucerească pe Andreea Bănică, în același timp în care ea avea sentimente pentru vărul lui Lucian. În cele din urmă, acesta a reușit să o cucerească și, acum, se bucură de familia frumoasă pe care au întemeiat-o.

„Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. A durat câteva luni până când Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga fitile vărului său să renunțe la mine.

Lucian venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit”, a mai povestit Andreea Bănică.

 

Sursa foto: Instagram I iamandreeabanica, Facebook I Andreea Bănică 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni