• PRO TV
  • Internauții, uimiți de transformarea fizică a lui Joseph Baena, fiul lui Schwarzenegger: „Începe să arate ca Arnold în anii săi de aur”

Internauții, uimiți de transformarea fizică a lui Joseph Baena, fiul lui Schwarzenegger: „Începe să arate ca Arnold în anii săi de aur”

Internauții, uimiți de transformarea fizică a lui Joseph Baena, fiul lui Schwarzenegger: „Începe să arate ca Arnold în anii săi de aur”
Sursa: Getty Images/ Instagram

Joseph Baena a împlinit recent 26 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger a participat la primul său triatlon.

Tânărul a concurat la Triatlonul din Malibu în weekend și a postat mai multe imagini și filmulețe de la eveniment pe contul său de Instagram, unde are peste jumătate de milion de urmăritori.

Ce experiență grozavă a fost să concurez cu astfel de atleți extraordinari. Am vrut o provocare nouă de ziua mea. Simt că m-am descurcat foarte bine și sunt mândru de mine pentru că am parcurs toată distanța. Cred cu adevărat că dacă ai mușchi, ar trebui să fii capabil să îi folosești!”, a scris tânărul care a înotat în Oceanul Pacific la primul său triatlon.

Gallery

​La 1,88 m, tânărul este tot un pachet de mușchi, iar asemănarea dintre el și Arnold Schwarzenegger este izbitoare. Internauții au fost uimiți de felul în care arată Joseph la 26 de ani. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Joseph Baena (@joebaena)

„Începe să arate ca Arnold în anii săi de aur”, „Cel mai musculos tip din cursă”, „Este atât de tare să-ți urmăresc transformarea! Ai un fizic asemănător cu cel al tatălui tău”, „Acum arăți ca Arnold la 16, în 1965”, „Chiar arăți ca tatăl tău!”, „Ai un fizic extraordinar, omule! Ai făcut progrese imense”, „Semeni din ce în ce mai mult cu tatăl tău”, „Mă uit la tine și-l văd pe Arnold”, i-au scris urmăritorii.

Joseph petrece foarte mult în sala de forță și visează la o carieră la Hollywood. Tânărul nu vrea însă să se folosească de numele celebrului său tată, ci își dorește să reușească prin forțele proprii.

În aprilie, Deadline a scris că Baena va juca alături de Luke Hemsworth și Morgan Freeman într-un film de acțiune intitulat „Gunner”. Tânărul a confirmat atunci că face parte din distribuție și a postat o fotografie pe Instagram de pe platourile de filmare. „Adjunctul Wally se prezintă la datorie!”, a scris Baena în dreptul imaginii postate pe contul de socializare.

Joseph Baena s-a născut în urma aventurii pe care Arnold Schwarzenegger a avut-o cu Mildred Baena, femeia care a fost menajeră în casa actorului.

Joseph și Arnold au o relație specială, iar tânărul a spus despre tatăl său că „este cel mai deștept bărbat în viață”.

„Pentru mine, el este cel mai deștept bărbat în viață. Îl admir mult și mă inspiră mereu”, a declarat Joseph într-un interviu.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram @Joseph Baena

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni