• PRO TV
  • Oana Roman își acuză fostul soț că nu plătește pensie alimentară fiicei lor. Ce sumă trebui să achite Marius Elisei: „Nu o oferă nici pe asta”

Oana Roman își acuză fostul soț că nu plătește pensie alimentară fiicei lor. Ce sumă trebui să achite Marius Elisei: „Nu o oferă nici pe asta”

Oana Roman își acuză fostul soț că nu plătește pensie alimentară fiicei lor. Ce sumă trebui să achite Marius Elisei: „Nu o oferă nici pe asta”

Oana Roman nu îi dă pace fostului soț, aceasta îl acuză că nu plătește pensie alimentară Isabelei, fetița pe care o au împreună.

Războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei nu dă semne că ar ajunge la final. Certurile dintre cei doi foști soți sunt tot mai aprinse pe zi ce trece. Aceștia comunică public, prin mesajele pe care le postează pe rețelele de socializare.

Gallery

Nu este prima dată când Oana Roman a dezvăluit public că Marius Elisei nu se implică absolut deloc în creșterea fiicei lor. Mai mult, acesta nu plătește nici pensia alimentară pe care a precizat să își permite să o ofere.

Ce sumă ar trebui să scoată Marius Elisei lunar din buzunar pentru fiica lui?

Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei nu se mai implică în creșterea Isabelei și nici nu îi plătește pensia alimentară în valoare de 500 de lei, suma pe care el a precizat că i-o poate oferi fiicei lui lunar.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii TV.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni