• PRO TV
  • Oana Roman a izbucnit la adresa lui Vlad Pascu și a părinților. Ce a spus despre familie: „Familii distruse din păcate

Oana Roman a izbucnit la adresa lui Vlad Pascu și a părinților. Ce a spus despre familie: „Familii distruse din păcate

Oana Roman a izbucnit la adresa lui Vlad Pascu și a părinților. Ce a spus despre familie: „Familii distruse din păcate

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a vorbit, de mai multe ori, despre anumite subiecte importante, de interes național. Același lucru s-a întâmplat și de curând, când și-a spus punctul de vedere  în legătură cu accidentul de la 2 Mai.

Apar din ce în ce mai multe informații compromițătoare despre Vlad Pascu și despre familia lui, iar atitudinea de care aceștia au dat dovadă în ultima perioadă naște și mai multă revoltă la adresa lor. Situația a avut un impact atât de mare asupra fetei lui Petre Roman, încât a vrut să își spună opinia.

Oana Roman nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat și consider că vinovat pentru comportamentul lui Vlad Pascu este banul, cel care i-a permis să aibă libertatea pe care și-a dorit-o și care, în cele din urmă, l-a adus în punctul de a comite un accident mortal. 

„Apropo de băiatul acela care a omorât 2 copii la 2 Mai. Iată cu ce se ocupă familia lui! Tatăl lui ieri la audieri râdea în hohote și apoi a dat peste niște jurnaliști, iar mama lui tocmai a fost aseară arestată, pentru că a încercat să șantajeze niște martori și pentru că există, se pare, probe că ea le cumpăra substanțe copilului ei și prietenilor lui. Poate că le și folosea împreună cu ei, de unde să știm noi. Ideea este că familii din ăstea, distruse din păcate, eu cred că sunt foarte multe în România. 

Din ăștia cu bani mulți, așa!”, a transmis Oana Roman, în mediul online.

Audierile în cazul accidentului de la 2 Mai au început săptămâna trecută, iar vizată în acest caz este familia lui Vlad Pascu. După ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta într-un grup de motocicliști și a fost acuzat de deținere nedeclarată de muniție, Miruna Pascu a fost acuzată de șantaj asupra martorilor și influențarea acestora. 

La un post de televiziune, tatăl Robertei, una dintre persoanele ucise de Vlad Pascu, este revoltat de cele întâmplate și a mărturisit că își dorește ca Miruna Pascu „să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta”, așa cum și părinții copiilor uciși au acceptat că tinerii „nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă”.

Mai mult decât atât, acesta a insistat asupra ideii de influență pe care o exercită asupra altor persoane, spunând să nu se mai folosească de banii pe care îi are, pentru ca fiul ei să scape cu pedeapsa cea mai ușoară sau deloc pedepsit. 


Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos / Octav Ganea, Captură ecran/TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni