• PRO TV
  • Răsturnare de situație! DJ Lalla a fost surprinsă în compania unei persoane, pe plajă, cu doar o oră înainte de a fi găsită moartă

Răsturnare de situație! DJ Lalla a fost surprinsă în compania unei persoane, pe plajă, cu doar o oră înainte de a fi găsită moartă

Răsturnare de situație! DJ Lalla a fost surprinsă în compania unei persoane, pe plajă, cu doar o oră înainte de a fi găsită moartă
Sursa: captură video, Instagram I lalla

Noi imagini extrem de importante au apărut în cazul morții Laurei Roșca, iar cursul anchetei se poate schimba radical din acest moment.

Gallery

​Au apărut noi imagini cu DJ Lalla, în timp ce se plimbă pe plajă, cu puțin timp înainte de a fi găsită fără suflare, la câțiva pași de apă. Bărbatul la care s-a cazat a declarat că nu știe dacă a fost sau nu singură pe plajă, în acea dimineață, iar imaginile o arată în companie unei alte persoane (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Primele imagini o arată pe DJ Lalla ieșind din bloc și îndreptându-se către plajă, la ora 08:40. 15 minute mai târziu, este surprinsă, din nou, de camere, în timp ce se plimbă pe plajă, dar în compania unei alte persoane.

Conform unui site de știri, imaginile au fost surprinse cu doar o oră înainte de a fi găsită moartă. Cel puțin pentru moment, nu se cunoaște identitatea persoanei cu care aceasta se plimba.

DJ Lalla pare că poartă o discuție cu persoana respectivă, dar, care, la un moment dat, fuge. Unul dintre ei se apropie de mare, în timp ce al doilea iese din cadrul camerelor de luat vederi.

Prietenul la care s-a cazat DJ Lalla nu vrea să ofere informații

DJ Lalla se cazase în Mamaia, la un prieten. După ce a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia, prietenul Laurei Roșca a refuzat să ofere detalii despre ultimele ore din viața dj-iței, precizând doar că nu știe dacă a fost sau nu singură pe plajă.

Artista purta doar un tricou și lenjeria intimă și nu prezenta urme de violență pe corp. Aceasta mersese pe plajă, pentru a vedea răsăritul. I-a trimis o poză surorii sale, stabilită în Anglia și, din acel moment, nimeni nu a mai știu nimic de ea, până când a fost găsită fără suflare.

Câteva obiecte personale, printer care și telefonul ei, au fost descoperite trei zile de la tragedie. Duminică, 1 octombrie, DJ Lalla a fost înmormântată, iar familia și prietenii așteaptă să afle dacă aceasta a murit din vina ei sau a altcuiva.

 

Sursa foto: Instagram I lalla, captură video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni