• PRO TV
  • Actorul și regizorul Anthony Hickox a murit la București. Care este cauza decesului

Actorul și regizorul Anthony Hickox a murit la București. Care este cauza decesului

Actorul și regizorul Anthony Hickox a murit la București. Care este cauza decesului

Anthony Hickox, actor, producător de film și regizor englez, a fost găsit decedat în apartamentul lui din București. Cineastul, cunoscut pentru regia filmelor Waxwork (1988), Warlock: The Armageddon (1993) și Payback (1995), a fost căsătorit cu actrița Mădălina Anea.

Anthony Hickox, în vârstă de 64 de ani, se retrăsese de ceva ani în România, unde își petrecea mare parte din timp. Avea un apartament închiriat în zona Victoriei, deși deținea o proprietate impresionantă în Los Angeles, prima casă a lui John Lenon de la Beatles.

Gallery

Cineastul a fost găsit decedat în apartamentul din București, încă cauza decesului nu a fost deocamdată stabilită. Apropiații știau că Anthony Hickox era un consumator fervent de alcool.
În 2015, Anthony Hickox a regizat filmul Exodus to Shanghai, în care au jucat actrițele Maia Morgenstern, Ana Maria Popa și Mădălina Anea. După ce au lucrat împreună la film, Hickox și Mădălina Anea s-au căsătorit. Mariajul lor nu a rezistat și au decis să apuce pe drumuri separate.

În 2021, Hickox a filmat în România cu Billy Zane, pentru pelicula Rupture the Movie.

Eduard Irimia, Anthony Hickox și Billy Zane, la fimări în România

Anthony Hickox, fiul unor cineaști celebri

Anthony Hickox s-a născut în 1959, în Hampstead, Londra, și era fiul unor cineaști celebri: regizorul Douglas Hickox și Anne V. Coates, editoarea de film distinsă cu două premii Oscar. Mama sa este celebră pentru că a lucrat la filmul Lawrence of Arabia (1962), pentru care a primit primul Oscar.

În 2015, la 89 de ani, Anne V. Coates a lucrat la editarea filmului Fifty Shades of Grey, iar la retragerea din activitate a mai primit un Oscar onorific. A murit la 8 mai 2018, la vârsta de 92 de ani.

Anthony Hickox mai avea doi frați mai mici, Emma E. Hickox și James D.R. Hickox.

Fotografii: Getty Images/I Success

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni