• PRO TV
  • Actorul Billy Zane a dansat pe muzică lăutărească în România la finalul filmărilor pentru „Rupture”

Actorul Billy Zane a dansat pe muzică lăutărească în România la finalul filmărilor pentru „Rupture”

Actorul Billy Zane a dansat pe muzică lăutărească în România la finalul filmărilor pentru „Rupture”

Billy Zane este băiatul acela antipatic (Caledon Hockley) din Titanic, însă în afara platourilor de filmare e o companie grozavă. Actorul a gustat din bucate tradiționale românești și a dansat pe muzică lăutărească, la finalul filmărilor pentru pelicula „Rupture the Movie”.

Billy Zane a filmat în București pentru cel mai recent film al său, fiind surprins de fotografii de ocazie sau de paparazzi pe acoperișurile unor clădiri din oraș. Filmările s-au terminat, ne-au spus surse din anturajul echipei, iar evenimentul a fost sărbătorit cu lăutari și mâncare tradițională românească la un han din Prahova.

Actorul de 55 de ani, care a jucat alături de Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în Titanic, a cântat cu lăutarii și a dansat pe muzica lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

Vezi mai multe poze de la petrecere în GALERIA FOTO de mai jos!

În gașca lui Zane a fost și actorul și regizorul Anthony Hickox, cunoscut și pentru filmul Exodus to Shanghai, în care joacă Maia Morgenstern și alte două actrițe române.

De la petrecere nu au lipsit promotorul Eduard Irimia și soția lui, Oana, dar și Francisca de la Vorbește lumea. Artista s-a și fotografiat alături de actorul Billy Zane, care a fost jovial și într-o dispoziție foarte bună.


Momente minunate alături de marele actor Billy Zane. Mulțumesc, Eduard Irimia pentru această oportunitate”, a scris Francisca pe Instagram.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni