• PRO TV
  • Vlad, jandarmul care a stârnit admirația trecătorilor pe Calea Victoriei, a vorbit cu PROTV.RO: „A fost o experiență inedită”

Vlad, jandarmul care a stârnit admirația trecătorilor pe Calea Victoriei, a vorbit cu PROTV.RO: „A fost o experiență inedită”

Vlad, jandarmul care a stârnit admirația trecătorilor pe Calea Victoriei, a vorbit cu PROTV.RO: „A fost o experiență inedită”

Jandarmul care a făcut senzație pe Calea Victoriei din București, într-un clip postat pe conturile de socializare ale Jandarmeriei Române, a dezvăluit într-un interviu acordat PROTV.RO cum a trăit el momentele impresionante surprinse de camerele de luat vederi. Demersul Jandarmeriei a atras sute de mii de vizualizări și interacțiuni pozitive.

Un tânăr înalt, arătos, „țiplă” după unele mărturii ale străzii, a defilat pe Calea Victoriei pe 3 octombrie cu scopul de a promova Jandarmeria Română în rândul tinerilor. Modelul, pe numele său Vlad, este jandarm în toată regula și lucrează în structurile Jandarmeriei Române din anul 2021.

Tânărul de 24 de ani ne-a mărturisit, într-un scurt interviu, cum s-a simțit el privind reacțiile trecătorilor.

A fost o experiență inedită și pentru mine. Reacțiile trecătorilor le-am putut vedea live, erau evidente, admirative. Când sunt în misiune, nu se întâmplă tot timpul asta. A fost un moment foarte plăcut! Am simțit căldura oamenilor, interacțiunea cu ei mi-a oferit încredere”, dezvăluie Vlad, pentru care Jandarmeria reprezintă „un vis împlinit”.

Gallery

Pot să spun că e un vis împlinit pentru mine, un vis pe care l-am avut încă din copilărie, inspirat fiind de tatăl meu, care a lucrat într-o structură asemănătoare”, a adăugat Vlad.

Respect pentru uniformă

Vlad consideră că uniforma, oricum ar arăta ea, nu se demodează niciodată. „Ea reprezintă un model atât pentru noi, cât și pentru cei tineri. Ca un reper peste timp, uniforma va spune întotdeauna povestea instituției și a oamenilor care o poartă.

Suntem într-un moment în care avem nevoie mai mult ca oricând de repere și de conduite care inspiră, iar cariera militară îți oferă un drum onest în viață”, spune tânărul, care a acceptat să participe la această campanie a Jandarmeriei pentru a atrage tinerii spre o carieră în acest domeniu.

„Ne-am adaptat unui trend din social media”

Conform reprezentanților Jandarmeriei Române, clipul ajuns viral și-a atins obiectivul: acela de a suscita interes pentru o structură importantă a statului, responsabilă, printre altele, cu asigurarea, menținerea și restabilirea ordinii și liniștii publice.

Videoclipul Jandarmeriei Române, postat în data de 3 octombrie pe rețelele de socializare, reprezintă o adaptare la un trend din social media, la niște tendințe agreate de public, în special de tineri, într-un context specific instituției noastre.

Acest demers a atras sute de mii de vizualizări și interacțiuni pozitive pe conturile instituționale (aproximativ 3 milioane). Mai mult decât atât, 95% dintre persoanele care au interacționat la postare sunt dintre cei care ne urmăresc pentru prima dată. Viralitatea clipului ne-a permis să ajungem la un public mult mai larg, decât am fi reușit prin intermediul metodelor tradiționale de comunicare.



Scopul unor astfel de postări este de a atrage pe paginile noastre și o altă categorie de public care nu ne-a urmărit până în prezent, în special tineri, cărora le putem prezenta oferta educațională a instituției, dar și mesaje preventive”, ne-a spus căpitan Ana Maria Burchi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni